Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem elveszteni végre a szüzességem?
Figyelt kérdés
Ha alacsony vagyok, minden lány szerint ocsmány és 28 évesen még csak randim sem volt, pedig rengeteget próbálkozom.2015. júl. 5. 09:43
41/43 anonim válasza:
". Az is az önbizalom egyik formája, hogy tudom, hogyha megszólítok egy lányt, az biztosan lekoptat."
Nem. Az önbizalom az, amikor ha leszólítasz valakit és ő lekoptat, tudod, hogy legközelebb sikered lesz. Te viszont kijelentés, hogy ugyse sikerül. Et nem önbizalom.
42/43 A kérdező kommentje:
41: Nem lehet sikerem, mivel még soha nem volt. Tudom ezt nehéz felfogni, de bizony vannak, akik minden lányt taszítanak. Én ilyen vagyok az alacsonyságom és ocsmányságom miatt.
2015. júl. 19. 12:32
43/43 anonim válasza:
Azért se fejetwd be? Csak leírod ezredjére us? Nálam lassan bekerülsz a top 10 legelcaeszeztebb gy felhasználó közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!