Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem elveszteni végre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem elveszteni végre a szüzességem?

Figyelt kérdés
Ha alacsony vagyok, minden lány szerint ocsmány és 28 évesen még csak randim sem volt, pedig rengeteget próbálkozom.

2015. júl. 5. 09:43
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
10: Tény, hogy alacsony vagyok, tény, hogy ocsmány vagyok, tény, hogy szűz vagyok, de vesztes, na az biztosan nem vagyok. Ezt sosem használtam magamra, mert egyáltalán nem vagyok vesztes alkat. Mindenben hamar sikereket érek el, ami csak rajtam múlik. A társkeresés 2 emberen múlik, így nem lehetek benne sikeres, mert úgy nézek ki, ahogy (inkább leírom még egyszer: alacsony és ocsmány). Nem azt akarom, hogy egy nő odáig legyen értem, csupán egyszer az életben legalább esélyt kapni egy randira. Igen, még sosem kaptam ennyi esélyt sem. Amúgy azért vagyok itt, mert rengeteg tapasztalatom van a visszautasítások terén. Embert szerintem még nem utasítottak annyiszor vissza pozitív visszajelzés nélkül, ahányat engem. 997 visszautasításnál tartok jelenleg. Szóval hátha az írásaim alapján más alacsony és ronda férfiak is rájönnek, hogy tökéletesen felesleges abban reménykedniük, hogy valaha is kelleni fognak egy lánynak is. Ahogy látom szépen emelkedik az oldalon író ronda és alacsony férfiak száma.
2015. júl. 5. 13:05
 12/43 magicmountain ***** válasza:

Ezzel a meggyőződéssel van a gond, hogy mivel ilyen vagy, nem lehet nőd. Ez ugyanolyan abszurd, mintha azt mondanád, hogy "nekem nincs BMW-m, ezért nem lehet nőm".

Én is ronda vagyok, de nem kevés nőm volt. Másoknak is segítettem barátnőt találni. Az a tapasztalatom, hogy nincsen EGY terület, aminek a megléte/hiánya garantálja a sikert/kudarcot. Fókuszálj arra, ami benned a legvonzóbb a nők számára, és sikered lesz.

2015. júl. 5. 16:28
 13/43 anonim ***** válasza:
50%
Szóval te nem vagy vesztes, sőt siketeket is elérsz. Miven a wowvban? Nem tudom mi a durvább a 997 visszautasítás vagy az, higy ilyen pobtosan számon tartod. Olyan meg nincs, higy valakit ennyiszer utasítsanak vissza. Vagy kamutol, vagy a Facebook likot is kezdeményezésnek számítod. Szerintem téged senki nem nevezett ki az ún. Alacsony rusnya emberek szóvívőjének, higy kijelentsd esélytelen próbálkozniuk, mert rengeteg ilyen embernak van nője. Nyilván te us láttál már rá példát, pedig a gyerek még csak gazdag meg kedves sem volt. De tudod mi a sikere titka? Az, higy telibesz...ar mindent és nem adja fel, mert előbb utóbb összesjön és kevonja a tanulságo de te csak ugyanzt hajtogarod évek óta. 10 éve kinőttél a kamaszkorból így befejezhetnéd ezt a kompkexusaim vannak a külsőm miatt. A magasság és az arcvonás egy dolog. Amelett ezernyi dolog van még, de nyilván a személyiséged sem valami vonzó és milyen szuper kifogást találtál. Rég olvashattál volna önfejlesztő könyveket vagy elmegettél volna szakemberhez, de nem teszed mert neked ez az állapot tökéletesen megfelel. És nem értem mi a célod azzal, higy ezerszer is kiírod ugyanazt. Amúgy rengeteg válaszoló igyekezett segíteni neked de te mindenkinek hisztizve nekitámadtál ezek után nehogymár még te legyél megsértődve.
2015. júl. 5. 17:53
 14/43 A kérdező kommentje:
13: Sosem foglalkoznék olyan időrabló tevékenységgel, mint a WOW, meg egyéb online hülye játékok. 12,5 éve csajozom aktívan. Persze, hogy kijön ilyen nagy szám! És facebookon nem is tudnék kezdeményezni, mert nincs fb regisztrációm. Az meg, hogy pontosan számon tartom meg evidens, mert az első próbálkozástól kezdve naplót vezetek róla! Még fiatalabb koromban azt hittem, hogy ha kielemzem a hibáim, és változtatok rajta, akkor meglesz a megoldás. Kielemeztem mindent, elég nagy mintaszámom van már és egy leküzdhetetlen akadály van csak előttem: a külsőm! Valakinek meg ki kell állnia az alacsony és ocsmányak mellett, mert a többség megtörik a rengeteg visszautasítástól, amit életükben el kell szenvedniük. A személyiségem pedig igenis vonzó, erről is kaptam már nem egy megerősítést. Tudod, csak az önfejű egobarmok nem képesek felismeri, ha a környezet visszajelzései és a saját önkép nincs fedésben, akkor utóbbi téves, és helyre kell igazítani. Így lesz reális az önkép. Az enyém pedig teljes mértékben az. Szóval továbbra is itt maradok, mindaddig, amíg nem lesz barátnőm. Ja igen, magyarul örökre itt maradok, mert a külsőm miatt SOHA nem lesz még olyan lány se, aki randira jönne velem, nem ám, hogy egy barátnő...
2015. júl. 5. 18:41
 15/43 anonim ***** válasza:
56%
Minden sértés nélkül mondom, hogy fordulj szakemberhez, mert az ilyenekből lesznek a nőjét szétkaszaboló sorozatgyilkosok. Szóval 12,5 éve csajozol aktívan mégis szűz vagy. Ez olyan szintű paradoxon mintha azt mondanád, hogy tíz éve vagy testépítő, de a súlyod csak 40 kiló. Neked nincs se egészséges önképed se egészséges lelkivilágod. Arra persze nem tudsz válaszolni, higy hogyan lehet olyan faszi, aki egy alacsony baltaképű paraszt, mégis van nője. Persze mindjárt kitalálsz valami elméletet erre is. És ha csak itt ülsz és sírsz az életben nem kesz csajod, mert ahhoz cselekedni is kéne. A csajok sok mindent elviselnek, de azt nem ha egy nyafogós punci vagy. Mindenesetre ha meglesz az ezredik, csináltass magadnak egy tortát.
2015. júl. 5. 20:47
 16/43 anonim ***** válasza:
Nőket akart lenni.
2015. júl. 5. 20:48
 17/43 A kérdező kommentje:
15: Képzeld, voltam pszichológusnál, és megállapította, hogy mentálisan teljesen egészséges vagyok. Kicsit sem paradoxon amit írok. A testépítés csak egy emberen múlik, míg a párkeresés kettőn. Amíg nem akad olyan lány, aki egyáltalán nem hányja össze magát a kinézetem miatt, hanem esélyt adna legalább egy randira, akkor már jó lenne, de ilyen nem fordult még elő soha, és a külsőmnek hála soha nem is fog. Az ezredik meg simán meglesz két héten belül, hiszen folyamatosan próbálkozom, ahogy lehetőség nyílik, de úgy is tudom, hogy azonnali visszautasítás lesz azoknak is a vége. Na és vajon miért? Mert alacsony vagyok és annyira ocsmány, hogy a fenti példádban szereplő egyén is sokkal helyesebb nálam. Az életben nem találkoztam még olyan ronda arcú emberrel, mint amilyen én vagyok.
2015. júl. 5. 21:31
 18/43 anonim ***** válasza:

": Képzeld, voltam pszichológusnál, és megállapította, hogy mentálisan teljesen egészséges vagyok."

Talán a szellemi képességeiddel nincs gond, de, hogy nem vagy 100%-osan egészséges az tuti.

Más ember tanul a kudarcokból, és fejleszti Önmagát. Mi a francnak próbálkozol egyáltalán, hiszen eleve eldöntöd, hogy úgyse fog sikerülni. Akkor meg minek? Neked ez valami perverz öröm, hogy elmondd, higy ezerszer utasítottak vissza?

Ha meg mindig ugyanúgy próbálkozol, akkor ne csodálkozz, hogy elutasítanak.

Gondolom ilyen, szia bocs, higy rád mertem nézni, bocsánat, higy élni merek hozzáállással.

2015. júl. 5. 23:28
 19/43 A kérdező kommentje:
18: Szerinted miért vezetek naplót? Hogy pontosan lássam, mit hol ronthattam el, és fejlesszem önmagam. De a külsőm determinálja a kudarcot. Azért próbálkozom, mert legalább megteszek minden tőlem telhetőt, de van már annyi tapasztalatom, hogy tudjam mi lesz az eredménye.
2015. júl. 6. 07:02
 20/43 magicmountain ***** válasza:

Gratulálok a kitartásodhoz! Ha ennyi próbálkozást nem koronázott siker, akkor lehet, hogy valamit rosszul csinálsz. Meg tudod írni privátban, hogyan szólítod meg a nőket?

Amúgy ha neten ismerkedsz, sok lány van odáig érted, amíg nem látnak rólad fotót?

2015. júl. 6. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!