Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem elveszteni végre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem elveszteni végre a szüzességem?

Figyelt kérdés
Ha alacsony vagyok, minden lány szerint ocsmány és 28 évesen még csak randim sem volt, pedig rengeteget próbálkozom.

2015. júl. 5. 09:43
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
28: Csak így kezdek, hogy ne érezze tolakodásnak és innen vezetem tovább. De amint leesik neki, hogy ismerkedni akarok vele, azonnal elhajt. Mivel alacsony és ocsmány kinézetű férfi vagyok.
2015. júl. 9. 16:40
 32/43 anonim ***** válasza:
K anyádat Mostmár. Hányszor Írod még le?
2015. júl. 9. 19:23
 33/43 A kérdező kommentje:
Mit, hogy alacsony és ocsmány vagyok? Vagy azt, hogy alacsony és ocsmány vagyok? Mit csináljak, ha tényleg alacsony és ocsmány vagyok, és amiért alacsony és ocsmány vagyok egy lánynak sem fogok kelleni, mert alacsony és ocsmány vagyok.
2015. júl. 9. 19:49
 34/43 anonim ***** válasza:
Huh tenyleg sokszor irtad ki ezt a hulye kerdest. :D Na most,tudod van az a dolog az interneten hogy tarskeresooo.Aztan regisztralsz mert itt a kutya se kivancsi a nyavajgasodra.Te is levelezgetsz noknek azt annyi
2015. júl. 17. 07:56
 35/43 anonim ***** válasza:
elozo vagyok.ne hajtogasd hogy alacsony es ocsmany vagy.Ez igy csak lelomboz es elveszi az onbizalmad.Mond ezt mondjuk:Meg tudom csinalni!
2015. júl. 17. 08:02
 36/43 anonim ***** válasza:
Utolsó. Milyen önbizalmat?
2015. júl. 17. 14:54
 37/43 A kérdező kommentje:
Mondjuk önbizalmam az van, nincs vele probléma, az viszont tény, hogy alacsony vagyok, az is tény, hogy ocsmány vagyok, nagyon ocsmány, undorítóan ocsmány, rusnya, rémséges külsőm van, és az is tény, hogy csakis a külsőm miatt nem lehet barátnőm.
2015. júl. 17. 16:26
 38/43 anonim ***** válasza:
Aha és ezek után is azt állítod, hogy neked van önbizalmad. Legalább magadnak ne hazudj már. Az önbizalom pont azt jelenti, hogy telibe sz...rod a külsődet és megszerzed, amit akarsz.
2015. júl. 17. 17:43
 39/43 A kérdező kommentje:
Nem. Az egészséges önbizalom az abból fakad, amit már elértél, és hiszed, hogy hasonló szituációkat is megoldasz. Mivel az életben nagyon sok mindenre képes vagyok, ezért van önbizalmam. Az is az önbizalom egyik formája, hogy tudom, hogyha megszólítok egy lányt, az biztosan lekoptat.
2015. júl. 17. 17:49
 40/43 anonim ***** válasza:
Legyél meleg azt kész
2015. júl. 17. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!