Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Szeretnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Szeretnétek magatoknak ekkora melleket? Mindenki titeket irigyelne ekkora keblekkel! A nőtársaitok megfulladnának az irigységtől és minden pasi titeket akarna.

Figyelt kérdés

Ha nemmel válaszoltok, azt képmutatásként fogom fel :D

[link]

2015. júl. 4. 20:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem szilikonmelleim vannak, de ez azért már erős túlzás. Ahogy előttem is írták, aránytalanul nagy. Ez nem mell, hanem két focilabda, meg a hátat is terheli.
2015. júl. 4. 21:33
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
És még annyit kedves kérdező, ha én mint szilikonmellű lány, meglátnék az utcán egy ilyet, akkor nemhogy nem irigyelném, inkább csodálkoznék és feltenném magamnak a kérdést, hogy ezt a szerencsétlent meg mi a nyavalya vette rá hogy ekkora ólajtónyi lufikkal akarjon élni.
2015. júl. 4. 21:35
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem, nagyon nem szeretnék ekkora melleket a saját formás, közepes méretű, férfi tenyérbe simuló melleim helyett, amikkel tökéletesen elégedett vagyok minden szempontból.

A képen ezek a mellek nem csak extrém nagyok és teljesen aránytalanok a nő testéhez képest, de teljesen természetellenes alakjuk is van.

Azt meg csak te képzeled, hogy "minden pasi minket akarna" egy ilyen mellel. Eleve sok férfinak nem tetszenek a kifejezetten nagy mellek sem, nemhogy az óriásiak, soknak nem tetszik a szilikon a mell méretétől függetlenül, ez meg a kettő közös halmaza.

Amúgy azt sem értem, hogy mire lenne jó valakinek, ha minden pasi őt akarná. Nekem mondjuk nagyon nem hiányozna, mert az érdeklődő pasik nagy részét így is kénytelen visszautasítani az ember, ha nem akar férfi háremet tartani. :-)

2015. júl. 4. 21:56
 14/26 anonim ***** válasza:

Ez valami undorító

21/F

2015. júl. 4. 22:22
 15/26 anonim ***** válasza:
94%
Isten mentsen ekkora lufiktól! Nyugodtan fogd fel képmutatásként, nagyon nem tud izgatni. :D
2015. júl. 4. 22:46
 16/26 anonim ***** válasza:

kicsit nagy már

36N

2015. júl. 4. 23:02
 17/26 anonim ***** válasza:
Nagy, undorító és kényelmetlen. Tuti nem tud hason fekve aludni a csaj. Én le akarom kisebbíteni az enyémet (85D)de félek a műtéttől.
2015. júl. 4. 23:09
 18/26 anonim válasza:
Ez túl nagy.Ennél azér kisebbet szeretne sok nő.Wz hatalmas.A férfiak ia jobban azeretil az apró melleket vagy az ennél kisebb melleket.Mint két bólinglabda.Nekem ez a véleményem.
2015. júl. 5. 16:58
 19/26 anonim válasza:
90%
Nekem nagyok a melleim , és nincs benne szilikon!Ha kicsik lennének akkor sem kellene , mert termeszet ellenes.A hátfájásról meg ne is beszéljünk!
2015. júl. 22. 20:35
 20/26 anonim ***** válasza:

érdekes hogy minden férfit arra szintre veszel ahol te mozogsz, két ordenáré tőgy máris csorog a nyálad minta kiskutyának vau vau.

érdekes élőlény vagy.

2015. aug. 6. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!