Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban milyen a partnerek viszonya? A szexen kívül lehet más is a téma köztük? Mi fér bele egy szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Bármi, amit mindkét fél jónak lát. Beszélgetések, kávézások, egy mozi, közös főzőcske, közös edzések stb.
2015. júl. 4. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Nekem sosem volt részem ilyenbe, így tapasztalatból nem tudok beszélni, de szerintem a két féltől függ, hogy mennyire van meg köztük a szexen kívül az összhang. Nyilván ha közös az érdeklődési kör, esetleg a baráti társaság, akkor úgyis találkoznak a szexen kívül is és akkor lehetnek közös programok, beszélgetések, stb. Ha viszont csak a szexben van meg a közös hang, akkor ezek nincsenek meg. Nekem ez a véleményem, de lehet nem jól látom. :)

22N

2015. júl. 4. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk az is belefér, hogy filmezünk elmegyünk ide oda, de függetlenek vagyunk. :) 21/F 23/L
2015. júl. 4. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk jóformán bármi belefér. Néha mintha valóban egy pár lennék, néha csak legjobb barátok. A legfontosabb különbség, hogy mindenketten azt csinálunk amit akarunk, nem szólunk bele egymás életébe, nem mutatjuk be egymást otthon.
2015. júl. 4. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

A szexkapcsolat az a szexről szól!!

ha bármilyen más esemény is van mögötte, színház, mozi, kirándulás, barátokkal kávézás stb, az már nem szexkapcsolat!

2015. júl. 4. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
#5 Nem feltétlenül, mert azt csinálunk amit akarunk. Ő is szexelhet mással meg én is. Nem kell beszámolnunk egymásnak.
2015. júl. 4. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is bár mi beleférhet. Én pl imádom ha egy nő intellektuálisan is felizgat és van közös téma, na ha a szexről szólna a kapcsolat akkor ez ugye nem férne bele
2015. júl. 4. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!