Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk idegenként csatlakoznátok párhoz? Többi lent!
Párommal nagyon régóta kiszeretnénk próbálni a hármast,18L 20F.
Szerintetek idegennel,vagy ismerőst vonjunk be ?
köszönöm!
Nem csatlakoznék se idegenként, se ismerősként.
A 18-20 évetekkel csak nagyképűen nevezitek magatokat párnak, csak ilyen kis éretlen, alkalmi "alakulat" vagytok, kapcsolatotok komolytalansága a kérdésből is látszik.
Az előző válaszoló jól leírta, hogy ennek negatív következményei is lehetnek, de persze a kis kölyök fejetekkel erre nem is gondolnátok.
Csak nehogy végül a prűdek járjanak jól, ti meg ott álltok a semmi közepén.
7 eve alkotunk egypart es 2 eve lakunk egyutt kedves nagykepu egoista okoskodo valaszolo.... idegeneket vontunk be, akikkel ma szoros barati kapcsolatban vagyunk.
A kapcsolatunkat feldobta , es a szex sokkal jobb kozottunk, megprobaltuk harmasban negyesben es minden felalas csodalatos .
Igaz ehez a dologhoz nagy bizalom es sok szeretet kell...
Es persze egy kis ferde hajlam a no reszrol:P
Az előző hozzászóló voltam. Fantasztikus, hogy egy év múlva eszedbe jutott újra ez a kérdés. Még fantasztikusabb, ahogy lereagáltad, köszönöm a csodálatos privát üzenetet, ami csakis téged minősít. Ebből is látszik, mennyire gyerekes vagy, hogy képtelen vagy normálisan kezelni egy helyzetet, amikor kritika ér, és valakinek más a véleménye, mint neked. Meg vagyok győződve, hogy komolytalanságod, éretlenséged miatt képtelen vagy normális párkapcsolatra, és amit most annak nevezel, az is egy komolytalan bohóckodás. A viselkedésed és a kapcsolatod is szánalmas, erről meg vagyok győződve. Amíg bohóckodással elvagytok, minden oké, de ha nehezebb idők jönnek, tele lesz a kapcsolatotok is problémával, ha ott is ennyire lesztek képesek a problémakezelésre.
De valószínű csak azért kaptad fel a vizet, mert magadra ismertél. De legalább hátha elindul valami változás nálad, hogy normális ember legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!