Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk idegenként csatlakoznátok párhoz? Többi lent!
Párommal nagyon régóta kiszeretnénk próbálni a hármast,18L 20F.
Szerintetek idegennel,vagy ismerőst vonjunk be ?
köszönöm!
Sztem idegennel. Sot en a pasimmal sem tennem.
Mert megvaltozik a kapcsolat...
Ismerőssel és idegennel is lehet jó vagy rossz. Mindkettőben van izgalom mondjuk havert megkérni elég kínos is lehet.
Egyèbként én benne lennék egy igényes párral. 21/f
Ha a sráchoz is hozzá kell nyúlni úgy akkor nem hiszem, hogy benne lennék, de ha 100% heteroban menne a dolog és tetszik a lány a srácot normláisnak találom és meg győződtem arról, hogy senki nem fog besértődni a dolog miatt és tényleg készenálltok a dologra akkor én simán benne lennék 25/F.
Másfelől barátod bevonni én nem mernék sem ismerőst, a legcikibb az lenne, ha visszautasítaná a dolgot aztán kitudja hány közös ismerősnek meséli el még a dolgot.
Mondjuk ilyen téren, ha ismerős lenne a választott biztos egy barátnőt kéne választanotok szerintem a lányok megbízhatóbbak ilyen téren :D
Jah, korábban voltak ilyen vágyaim. Persze ez attól is függ, hogy mihez kerestek parnert?
Ismerősöknél sztem csak olyannal, akiről eleve tudjátok, h benne volna. Neten meg nagyon nehéz normális embereket találni.
Én már csatlakoztam hármasokhoz - többek közt egy haveromhoz is, a barátnője kérésére. Igen, megváltozott a kapcsolatunk, kicsit közelebb kerültünk egymáshoz.
Tapasztalat, hogy neten nagyon nehéz harmadikat összeszedni, mert sok a kamus, a beijedős, stb.
Én viszont szívesen csatlakoznék hozzátok :) 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!