Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk idegenként csatlakoznátok párhoz? Többi lent!
Párommal nagyon régóta kiszeretnénk próbálni a hármast,18L 20F.
Szerintetek idegennel,vagy ismerőst vonjunk be ?
köszönöm!
Szerintem nem gáz, ha idegent kerestek harmadiknak, mert így nem sérül mondjuk egy barátságotok.
Persze azért meg kell válogatni, hogy ki legyen a kiválasztott, jó ha van már ilyen tapasztalata, kellően figyelmes, türelmes és intelligens.
Amennyiben olyan huszonéves pasit kerestek, aki megfelel a felsoroltaknak, akkor szívesen csatlakozom én is, de csak a lány kényeztetésére :-) Írjatok privit, ha érdekelne a dolog.
idegennel,de nyilván előbb haverkodjtok össze,valamennyire.
azt mondom olyan tessék-lássék haverok legyetek,hogy ne legyen probléma a vége.
ismerőst nem ajánlom:túl sok a közös akármi,megváltozik kapcsolatotok,rosszab esetben veszekedés/szakítás,meg ott van az hogy egy elég intim dologba vonjátokbe amit nem bitzos,hogy meg akartatok mutatni.
(hülye példa,de én nem szívesen ölnék embert a barátom szemeláttára)
Ha valaha párhoz csatlakoznék, szinte biztos, hogy idegenként tenném. Egy ilyen élmény után egy barátnővel, baráttal teljesen megváltozna a kapcsolat, szerintem.
21/B/L
csatlakoznék a lány örömére.
18 F
Én annak idején idegenként csatlakoztam, de mindkét féllel találkoztam, és megismertem őket.
Nekem is fontos, hogy megbízzak abban, akivel lefekszem, ahogy nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!