Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szőkékről? (f) mellesleg az vagyok

5-ös vagyok.
De voltam már szerelmes szőke srácba is.A kedvessége nagyon megfogott.
Majd te is megtalálod a párod.Nem mindenki haj alapján választ társat.

A TERMÉSZETES szőke haj ritka, festeni bárki be tudja.
te tudod, de amit te csinálsz az menekülés, békélj meg ezzel és hidd el hogy a szőke haj igenis előny :)
hány éves vagy?
hetes voltam

Ne fessed! Nem tudsz mindenkinek megfelelni, ostoba előítéletek alapján élnek sokan. Ha valaki beléd akar kötni, az a hajadon kívül is talál rajtad pontot, ahol beléd rúghat.
Biztos, hogy vannak, akiknek bejön a szőke haj. Vagy egyszerűen csak olyanok, akik normális értékrenddel rendelkeznek és nem utasítanak el egyedül a hajszíned miatt.
#2 voltam.

De nem ritka.
Rengeteg természetes szőke srácot ismerek.NEM festik.
A fiúk ugyan miért is festenék.

Nem a hajszín alapján ítélem meg az embereket, mert ez potenciálisan egy olyan dolog, amiről senki sem tehet.
Egyébként meg inkább a sötét hajú fiúk tetszenek. Igaz, hogy volt már olyan is, hogy vörös vagy szőke fiú jött be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!