Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabit vettem be, vnap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabit vettem be, vnap kellett volna megjönnie, ma vérezgetek, mellesleg össze-vissza jön meg. Doki adott fgátlót, és mondta, h a mensi 5. napjától kezdjem el szedni. Ha nem változik a vérzés menny. Akkor ne kezdjem el szedni?

Figyelt kérdés
A vérzés hol barnás,véres és kevés mennyiségű
2008. aug. 12. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális mivel a 72 órás hormonok szempontjából egy atombomba.teljesen normális ha össze-vissza jön meg.Menj el az orvosodhoz és beszéld meg vele hogyan tovább,ő többet tud segíteni!
2008. aug. 12. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a doki azt mondta, hogy az 5. napon, akkor akkor kezd el szedni. Biztos azért mondta, mert lehet, hogy ez nem is rendes mensi, lehet, hogy holnapra el is múlik vagy ilyesmi. De ha az 5. napon kezded el szedni, akkor majd abban a ciklusban védekezzetek más módszerrel is.
2008. aug. 12. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Múlt héten hétfőn vettem be, és előtte volt össze-vissza jövögető a mensim. Lehet, hogy csak hormonra volt szükségem, h elinduljon bennem minden rendesen..
2008. aug. 12. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!