6 hetes vagyok. Pár napja vérezgetek, ezéet Utrogestant szedek tegnap este óta. A vérzés még mindig tart. Mennyi idő után szokott általában segíteni, vagy kifeejteni a hzatását? Van valakinek pozitív tapasztalata?
Nekem két nap után állt el teljesen a vérzés. Kitartás, nem lesz semmi gond!
32 hetes kismama
Szia
Nekem az első pillanattól felírta a doki a gyógyszert mert előtte volt egy vetélésem a 7.hétnél picit vérezni kezdtem akkor meg lett emelve az adag olyan 2-3 nap után már csak 1-2 rózsaszínes pöttyök voltak és újabb kb 2 nap után már semmi
28 heteske
Szia!
Azt nem írtad, hogy mekkora adagban kell szedned, mert nekem 4X1 kúp hatására 2 nap alatt múlt el.
Ne aggódj minden rendben lesz, ahogy előttem is írták, nagyon nagyon fontos az ágynyugalom, és ha fájdogál a hasad akkor a magne B6 is használ.
Kitartás, sokan átestünk már ilyen kezdeti nehézségeken, és a többség már babázik az "eredménnyel":)
Azért ha továbbra sem múlik a vérezgetés akkor legkésőbb hétfőn keresd fel az orvosod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!