Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb tőlem sokkal, nekem ő lenne az első barátom. Kéne egy kis segítség. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Interneten 5 hete megismertem egy férfit. Azóta már találkoztunk, megvolt az első csók (nekem abszolút az első). Nagyon jól éreztük magunkat, szombaton is találkozni fogunk. Minden este beszélünk telefonon, általában fél órákat, de napközben is ha ráérünk. Szerintetek mennyi idő után mondhatnám a szüleimnek hogy nála szeretnék aludni? (csak aludni, semmi mást, és ezt ő is megérti) A szüleim azt hinnék lefekszem vele?
én 18 ő több mint 10 évvel idősebb
2015. júl. 3. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!