Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb tőlem sokkal, nekem ő lenne az első barátom. Kéne egy kis segítség. Hogyan tovább?
Interneten 5 hete megismertem egy férfit. Azóta már találkoztunk, megvolt az első csók (nekem abszolút az első). Nagyon jól éreztük magunkat, szombaton is találkozni fogunk. Minden este beszélünk telefonon, általában fél órákat, de napközben is ha ráérünk. Szerintetek mennyi idő után mondhatnám a szüleimnek hogy nála szeretnék aludni? (csak aludni, semmi mást, és ezt ő is megérti) A szüleim azt hinnék lefekszem vele?
én 18 ő több mint 10 évvel idősebb
szerintem ott aludhatsz.
a szex szerintem is korai még.
Nem vagyunk vallásosak. Egyáltalán. Ilyen téren pedig főleg nem.
A lefekvést korainak gondolom, ezt mondtam.
Na majd meglátjuk... köszönöm a válaszokat :)
Gratula a felettébb elmés hozzászólásodért. Mert ugye minden tizenéves egy drogos senki és az természetes, higy valaki egy sokkal idősebb faszira mászik rá? De gondolom ha a te lányod hizna gaza egy idősebb tagot, te tapsolnál hozzá. Te us at a fajta Balf...sz vagy, aki csak kislányokat tud felszedni mert egy kireveli nőnek már kevés, higy vered a nyálad, higy te mekkora kan vagy.
Kérdező. A pasi nyilván olyan gyökér, mint ahogy fentebb írtam az első hozzászólótól. A gép előtt több kus csajt is hülyit, ha az egyik nem jön össze, lesz másik. Ha játszod az elérhetetlent, megy a következőre, mert be hidd, higy a két szép szemed kell neki.
"... e us at a fajta Balf...sz vagy, aki csak kislányokat tud felszedni mert egy kireveli nőnek már kevés, higy vered a nyálad, higy te mekkora kan vagy.
Kérdező. A pasi nyilván olyan gyökér, mint ahogy fentebb írtam az első hozzászólótól. A gép előtt több kus csajt is hülyit, ha az egyik nem jön össze, lesz másik. Ha játszod az elérhetetlent, megy a következőre, mert be hidd, higy a két szép szemed kell neki."
Ezért drága barátom! Nem tudod megemészteni ha egy lány, legyen 18 éves, egy 29 éves pasival, v. legyen akár 35 éves járnak. Leblokkol az agyad. Miért elképzelhetetlen, hogy szerelmesek lesznek. Miért kell ledegradálni a másikat, mert idősebb. Ennél nagyobb korkülönbséggel is élnek boldogan.
Nem kell külön érvelnem. A szavaid magukért beszélnek. Fröcsögnek.
A primitiv cimke az egyszerű, egysíku észjárásodra vonatkozik.
Csak az élet nem fekete-fehér! Szerencsére!
Nem szerettem volna senki között veszekedést szítani...
Köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat :)
Ma is találkoztunk végül, és elég jól sikerült, a telefont is most tettem le vele :)
Anyukámmal beszéltem a dologról. Annyit kért, mielőtt ottalszom, szeretnének "kezet rázni" vele.
Én nem szeretném még bemutatni, Ő sem szeretné ha bemutatnám. Szóval a dolog tolódik, de nem baj, valószínű így van rendjén :)
70%-os.
Először is nem vagyok a barátod, se a haverod, se a cimbid. Világos?
Másodszor pedig, magasról lesz...rom a mások életét csak szerettem volna megmutatni az árnyékos oldalt a kérdezőnek.
Harmadszor, jelentős korkülönbséggel kizárt egy normális kapcsolat és nem kell is a sz...ros közhelyekkel dobálózni. Jelen esetben a kérdező hiába 18, csak egy naiv, szűz lányka, akinek semmi tapasztalata nincs és nagyban függ anyucitól. Ha a faszi több mint egy tizessen öregebb, akkor is minimum 29, ha 11 évvel számolunk. Teljesen más életszakaszban járnak és mást várbak az élettől.
Rohadtul nem akarok meglátni egy ilyen "brühü, a szemét állat jól megdugott majd otthagyott" kérdést.
Csak a guta meg ne üssön! Vannak és lesznek ilyen jol működö kapcsolatok még ha neked nem is tetszenek. Rendben. Bemutattad az árnyékos oldalát. Van olyan is sok. Persze! De miért kellene a kérdezőnek rögtön a mondandodbol kiindulnia?
Mivel szellemi párbajhoz fegyvertelen vagy, nem vitatkozom.
Milyen szellemi párbaj? Nagy arcú, arrogáns p...cs vagy bmeg. Ha valaki itt nem ér fel a szintre, az te vagy, ezért nagy ívben sz...rok rád.
Mellesleg nem mondtam, hogy a kérdező vegye szent írásnak, amit mondtam, csak egy alternatívát vázoltam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!