Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire cinkes, ha egy fiúnak 25,4cm hosszú, de csak 5,8centi széles a pénisze? 19/F
Szerintem nem a legnagyobb meretu ovszert vetted.
Vettem mar nagyobbat is ami egy joval nagyobb jatekra is konnyen ra tudtam helyezni es nem szakadt el.
De szamomra is kisse lehetetlennek tunik a mereted :)
Egyszerűen cinkesnek érzem, hogy: "hosszú" de "vékony". Az 5,8 centi az elég karcsu szerintem...
Ez a méret sokkal vastagabb, mint egy energiaitalos doboz. Érdekes fogalmaid vannak a "karcsú" péniszről. :-)
Nyilván mi nők sem vagyunk egyformák az anatómiai adottságainkat illetően, de ha a párom péniszének az átmérője 5 centi lenne, mi nem tudnánk szeretkezni, és az a méret még a határesethez sem lenne közel.
A hitetlenkedő hozzászólásokat olvasva gondoltam, hogy leírom, hogy a privát postámban a kéretlenül kapott fotók között egy mérőszalag mellett fotózott 27/6,5 centis pénisz a rekordtartó, és a pasi kezéhez /testéhez viszonyíott arányok miatt egyáltalán nem merült fel bennem annak a gyanúja, hogy a mérőszalag lennne meghekkelve. :-))
(Egy olyan hozzászólásom után küldte valaki "Akkor ehhez mit szólsz?" szöveggel, amiben az örökzöld "Lányok, nektek mi az ideális pénisz méret?" kérdésre leírtam, hogy nekem 12-13/3,5 cm.)
A GYK olvasgatásának egyik pozitív hozadéka, hogy én ilyenkor térdre borulva adok hálát a sorsnak, hogy ami az átmérőt illeti, csak 4 centi alatti méretekkel hozott össze a gondviselés. :-))
Inkább nem is akarnám elképzelni azt az érzést, amit akkor éreztem volna, ha valaha olyan férfihoz vonzódtam volna, és szerettem volna bele, akivel aztán egyszer azzal a szörnyű felismeréssel kellett volna szembesülnünk, mikor először kihámozzuk egymást a ruhából, hogy ebből minden lesz, csak nem az, amire már annyira vágyunk.
Kisebbségi érzésem támadt mert nekem csak 21 centi.
Az olyan lányok akiknek még ez is kevés menjenek dolgozni egy lovardába ès ott találnak nagyobb méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!