Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire cinkes, ha egy fiúnak 25,4cm hosszú, de csak 5,8centi széles a pénisze? 19/F
Figyelt kérdés
(Mellékes:el 5,8 centi széles, de az XXL-es gumi szétszakad rajta, ez miért lehet? Amire azt hiszed 74mm átmérö van ráirva - 74mm re emlékszem, de nem fix.-)2015. júl. 3. 01:17
1/27 anonim válasza:
Megmutatod képen? Nem létezik, hogy 25 centis...
4/27 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de te meleg fiu vagy, hogy neked a farkamrol kell kép? :D (nem a trollkodo gyikok válaszait várom, hanem rendes válaszokat.)
2015. júl. 3. 01:23
5/27 A kérdező kommentje:
Mellékesen nem szoktam kamuzni. Értelmesen tettem fel a kérdést, értelmes választ is szeretnék rá kapni, köszönöm szépen elöre is.
2015. júl. 3. 01:24
6/27 anonim válasza:
Még egy képet sem mersz küldeni? Így könnyű a levegőbe beszélni. Egyébként nő vagyok...
7/27 anonim válasza:
ide jársz poliroztatni az önbizalmadat vagy mi?
azt várod hogy a lányok hasra vágódjanak mert neked ekkora van?
vagy mi a frászt akarsz ezzel az ostoba kérdéssel elérni?
azt látom nagyon sokat méricskéled :))))))
8/27 A kérdező kommentje:
Figyelj. Tudod mit? :] találkozzunk :) ha tényleg annyi: keresünk 1 helyet és meghuzhatlak még aznap, ha nem: akkor meghivlak egy ebédre (vagy napszak függö.) :) na? ;)
2015. júl. 3. 01:41
9/27 A kérdező kommentje:
Egyszerűen cinkesnek érzem, hogy: "hosszú" de "vékony". Az 5,8 centi az elég karcsu szerintem...
2015. júl. 3. 01:43
10/27 anonim válasza:
esetleg próbáltad már félbe hajtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!