Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleutkozik a penisz a mehszajba?
Figyelt kérdés
Tegnap eszleltem ilyet eloszor, a penisz teljesen behatolt, az meg egesz turheto volt , de a heves mozgas kovetkezteben nyomo, nyilalo fajdalmat ereztem az egesz also tajekon, fokent elol! Ez mitol lehet? Talan beleutkozott a mehszajba? Egyebkent 25 cm koruli merettel rendelkezett az illeto. Ez idovel jobb lesz? Es korral esetleg osszefugghet? Elore is koszonom2015. júl. 2. 15:55
2/11 anonim 

válasza:

Ekkora pénisztől mégis mit vártál?
3/11 Noren1989 

válasza:

Aztamindenitnekikislány...
Igen, egy szó a válasz a kérdésedre.
25/F
4/11 anonim 

válasza:

Igen, beleütközhet. Valaki szereti, sőt élvezni is tud tőle, valaki viszont kórházba kerül, olyan görcsöt kap tőle utána.
5/11 anonim 

válasza:

Volt olyan csaj, aki élvezte, ha gyengéden, vagy kicsit hozzáütődik, volt olyan aki imádta, erősen. Volt olyan, aki nem olyan hű de nagyon rajongott érte. És igen, fájhat.
6/11 anonim 

válasza:

Maga a hüvely átlagban 12 cm hosszú, hát hogyne ütközne már bele.
7/11 anonim 

válasza:

azért ez hülyeség hogy 12 cm hosszú.
Barátomnak majdnem hogy 20 cm, és tövig megeszem! Exemnek alig volt 17 és már gondok adódtak.
Miért?
Mert a mostani barátom hihetetlenül jó az ágyban az exemmel pedig csak egy megengedett dolog volt.
8/11 anonim 

válasza:

Lehet, hogy a hüvely nyugalmi állapotban 8-10 centi, de akár a duplájára is tud nyúlni.
Ezért is tudom tövig bedugni :P
9/11 anonim 

válasza:

az én 18 centisem is több lánynál falba ütközött de volt ojan hejzet meg pozitúra meg a csaj is izgalomba hogy elnyelte teljesen mindet na az nagyon jó érzés mindkettőnknek
orgazmus után benn is hagytam igy nemsokára meg egy dózist kapott a csaj
élvezte nagyon
10/11 anonim 

válasza:

9-es az élő példa a "hosszú farok-rövid ész" szabályra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!