Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lánynak a vádlija nagyobb és izmosabb, mint a tiétek, akkor az semleges érzés, vagy zavar, bosszant titeket, esetleg inkább felizgat?
Figyelt kérdés
23/L2015. júl. 1. 09:21
21/31 anonim válasza:
Szerintem sokkal izmosabb a tied, mint az enyém így elsőre, tehát elsőre fura lenne, de megszoknám. Semleges érzéssel töltene el.
22/31 anonim válasza:
kérdező, az én combom viszonylag nagyobb, 59 centis, izmos :)
sportolsz amúgy valamit?
15-ös voltam
23/31 anonim válasza:
Nagyon gáz, ha egy szèp csajnak vastag, izmos vádlija van.
Átlagos, vagy dagadt nőkkel nem foglalkozom.
24/31 anonim válasza:
nekem vastag vádlim van, nem látszik mert nyúlánk vagyok, de nincsen egy igazán pipaszár lábam
tehát ha az enyémnél nagyobb az kicsit otromba, de nem zavarna, igazából semlegesen állok hozzá, mert ez talán az utolsó amit megnézek egy lányon
25/31 orton válasza:
futástól formálódik csupán. nekem pl bokám is vastagabb, vádlim is alapból
fiú vagyok, ne akarjátok rám ki verni, mert még hetero is ráadásul. köszi
26/31 anonim válasza:
Ez nem nagy, inkább izmos. Legalábbis nekem a nagy vádli az, amire azt gondolom: "Jó kövér vótá', szép munka", az izmos meg inkább a táncos lábat juttatja eszembe. A képen is látható inkább ilyen "Rádgyógyú't a tűsarkú hé?" reakciójú lehetne, de persze van, hogy tényleg tánc vagy edzés is ezt a formát hozza ki, főleg ha balett vagy akármi sokat pipiskedős erőlködés van vele.
27/31 anonim válasza:
nekem nem tetszenek az izmos nők....
28/31 anonim válasza:
Felizgat..a tiéd mondjuk egész nap harapdálnám,csókolgatnám
29/31 anonim válasza:
Most.azért vagyok lepontozva, mert nekem nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!