Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom, ha a puncimba élveznek, ez baj? Ez lenne a fétisem?
Barátnőmékkel beszéltünk erről és mondtam, hogy ha nekem naponta legalább egyszer nem élveznek a puncimba, én komolyan rosszul vagyok. Vagy idegbajos leszek, vagy depressziós (jó, ez erős kifejezés, de tényleg levertebb vagyok), és csak arra tudok gondolni, hogy mikor élvez már újra belém a pasim.
Persze azért nem csak punciba megy, mehet a számba is, meg egyéb testtájaimra is (análisan mondjuk nem szeretem csinálni), szóval azért nem csak az van, amit én akarok, ne értsétek félre. De én így érzem a "beteljesülést" mármint szex terén. Barátnőim mondták, hogy ez már durva, ők jobban szeretik ha nem bennük, hanem "rájuk" mennek el. Tehát valamilyen testrészükra.
Most velem van a gond?? Tényleg túlzás, amit csinálok?
Gondolod? LEhet, hogy van benne valami. Sokszor nem is tudom, hogy a szexet kívánom konkrétan, vagy magát a végét, hogy elmenjen belém. Mondjuk a szexet is nyilván, naponta többször szeretkezünk a párommal, de legalább egyszer menjen el a pncimban. :D
Köszi a választ, erre nem is gondoltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!