Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a nudizásról?
Figyelt kérdés
Mennyire vagy szégyenlős?Másoknak is megmutatnád a tested?foglalkoztad hogy milyen lehet nudista strandon?Mi a véleményed?2015. jún. 27. 14:26
11/20 anonim válasza:
Az 5-ös biztos sok privátot kapott már :D
12/20 anonim válasza:
#11: Hát, bizony.:D Küszködtem is egy ideig a sok válasszal. De most már kiszűrtem a h*lyéket és "trollokat", meg a rendes válaszolókat.
5-ös voltam
13/20 anonim válasza:
Szívesen kipróbálnám :) de lehet,hogy az első alkalommal zavarban lennék :) ha egyedül vagyok otthon a lakásban szoktam nudizni xdddd 20/L
14/20 anonim válasza:
A nudizás egy csodálatos élmény! Imádom, és nálunk ez életforma!
Sokan nem tudják, hogy a nudi nem csak a meztelenségről szól, hanem a magad felvállalásáról, a magaddal történő megbékélésről, a természet szeretetéről és óvásáról, az összetartozásról stb. stb. A szexnek semmi szerepe sincs a nudizmusban! Nálunk a család együtt megy nudi strandra, itthon a kertben meztelenül vagyunk - és nagyon jól érezzük magunkat!
15/20 anonim válasza:
Eleinte inkább a szomszédok jöttek zavarba,mert egész nyáron meztelenül vagyunk,de már megszokták és ha nem akarnak látni semmit,akkor hangoskodnak kicsit,hogy egy törölközőt magunk elé tehessünk,mert amúgy mindig nyitva a kapu...
16/20 anonim válasza:
Én még nem voltam soha, de idény nyáron fogok menni nudista strandra, mert érdekel az élmény. 16f
17/20 anonim válasza:
mi voltunk tavaly is meg már idén is a párommal ;) semmi extra nincs benne (nekünk legalábbis) azon kívül h meztelenül vagyunk, ugyanúgy csinálunk mindent ;)
F/L
18/20 anonim válasza:
Ha tehetem én is meztelen vagyok. Még csak egyedül, de éjszaka kipróbáltam már másokkal is. Kezdőnek mondanám így magam és szivesen csatlakoznék hasonlóakhoz vagy akár aki többször volt nudizni. Nagyon jó élmény az biztos. 27/f
19/20 anonim válasza:
Egyetemista koromban Debrecenben egy-egy mélyebb buli után kimentünk a Hortobágyra; a Csárdától nem messze volt egy meleg-vizes forrás medence-szerű tárolója a Hortobágy folyó partján. Ott áztatta magát a tékozló ifjúság (fiai és leányai) tök ingyen és tök meztelenül, de ez senkit sem zavart... Sokszor voltunk annyian, mint a heringek. Ott ért minket a napkelte.:)
20/20 anonim válasza:
En is megyek nudista strandra mert meg nem voltam de szeretnem kiprobalni milyen lehet egesz nap kint a szabadban nyilvanosan meztelenkedni.aki akar csatlakozhat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!