Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom a feltekenysegre?
Figyelt kérdés
Baratom kepeit mindennaposan tetszikeli egy csaj....
Baratom aztmondja nincs okom rà.. Nem beszelnek nem vàgna àt
Viszont akkor miert lajkolja a csaj be őt napi szinten illetve miert hozza ki legelől ismerősei között ha nem brszélnek? Mert akkor csinàl ilyet a face ha beszélgető viszonyba vannak.
2015. jún. 27. 08:11
11/17 A kérdező kommentje:
De meg az elejen vagyunk es 3 x taliztunk lehet emiatt nm akarja kiirni ill az exet irta h zaklat es miatta nem akarja kiirnia
2015. jún. 27. 09:40
12/17 A kérdező kommentje:
Zaklatna*
2015. jún. 27. 09:41
13/17 anonim válasza:
Faacebook :)), gyerekek , nem azért teszi előre , mert az o adatlapjat nézi, vagy mit tudom én miert, a facebook nem menti hogy kinek nezted az adatlapjat, haroom találkozás után, biztos én sem raknak ki, hogy kapcsolatban vagyok, amikor már komolyan gondolom a dolgot, és megbízók benne, és eltelt vagy 2-3 hónap, na akkor igen. Persze hogy tartanám a kapcsolatot, a regi lányokkal is, ha nem bízik meg bennem, akkor meenjen a pics @ ba, ne akarják te is mindent a legelején, hogy első alkalomkor már feleségül is vegyen.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem veletlenszeruen dobja ki....mert nekem is azokat hozza ki akiket nezek,neznek v beszelgetek veluk.Ez tapasztalat.
Ok a kiiras ertheolto is.
Bizni meg nagyon nehezen tudok....mert nagyon hazudos es szemet emberekkel hozott ossze a sors...es felek h atver
2015. jún. 27. 13:30
15/17 A kérdező kommentje:
Miert tartanad a kapcsolatot ha erdekel a masik miert nem egyre koncentralsz? En nm beszelek azota egy fiuval se meg haveri szinten sem erdekelnek....de az a csaj h allandoan lajkolja...nekem fura...es allitolag nm beszelnek....fura
2015. jún. 27. 13:32
16/17 anonim válasza:
Robert-Robert, a facebook nagyon is lenyomozza, mikor kinek a lapját nézted, már csak azért, hogy ezek után szűrje a tartalmat a falon, illetve célzott reklámokkal tudjon ellátni. Ha valakinek nagyon átnyálaztad az adatlapját, előre kerül a keresési listában. Illetve ha megnézed a saját ismerőseidet, azokat dobja legelőre, akikkel a legtöbb közös tevékenységed volt (posztok, üzenet folyamat, bökés stb), majd a legvégére, azokat, akiket csak elfogadtál, de hozzá se szóltál.
17/17 A kérdező kommentje:
Akk boztos fűzi a csajt...lehetetlen h nm beszelnek ha mindig lajkolja a csaj meg kihozza neki
2015. jún. 27. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!