Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális csajt aki szereti ha el fenekelik?

Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
77%

engem is izgat :) szerintem nincs vele semmi baj

20/L

2015. júl. 5. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi tetszik a fenekelésben?Viszont ha tetszik és rátok ir egy pasi,aki elfenekelne akkor miért nem válaszoltok?
2015. júl. 12. 11:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12, mondjuk azért mert már van aki megteszi, köszönjük szépen? És mert harmincan írnak ránk emiatt és nem feltétlenül karjuk, hogy egyetlen komment miatt mindenki tisztában legyen a felhasználónevünkkel?
2015. júl. 12. 12:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja igen 13-as mert anonim módon van csak nag
2015. júl. 12. 13:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Van csak nagy szátok,de felvállalni magatokat az Már kényes dolog
2015. júl. 12. 13:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én felvállalnám, csak van 1 kis gond vele. Így inkább magamban tartom.
2015. júl. 23. 20:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Pont az anonim válaszok őszinték. Nem kell kozmetikázni mert nem ismer. Miért menőznék olyasmivel ami nem érdekel amit nem szeretek? Egy csomó nő szereti, de attól még a partnerével akarja csinálni, nem idegenekkel.
2015. júl. 26. 16:45
 18/21 anonim ***** válasza:
#2 elég szomorú, és az is, hogy te megtetted
2021. máj. 29. 22:58
 19/21 anonim ***** válasza:

7

"Pláne ha mondjuk előtte vitatkozunk valamin, és a vita zárul ezzel, hogy kapok a fenekemre tőle. :)"

Na emiatt nagyon zabos lennék. Ne ezért kapjak már!

2021. máj. 29. 23:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Engem még soha nem fenekeltek el, tulképpen érdekelne. De mondjuk nem tudom, hogy szokás ez, mert azt nagyon nem szeretném, ha erősen csinálnák. Tehát én csak olyan egy-két finomabb ütést képzelnék el. Sajnos egyszer én viccből rácsaptam az exem seggére, nagyon rosszul esett neki, nagyon megsértődött (gyerekkori rossz emlék). Ezért azt végképp nem tudom, hogy szeretnék-e a párom fenekére csapkodni, asszem ez tényleg inkább ilyen férfi ad-nő kap dolog. Privit abszolúte nem kérek.
2021. máj. 29. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!