Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez normális? :S 21/L
A minap a barátom úgy megdöngetett, hogy a végén sírtam.
4 óráig csináltuk. Csatakos voltam a vágytól, imádom mikor csináljuk. Sose volt még ilyen, hogy sírtam volna. Ez ilyen örömkönnyek voltak vagy nem is tudom. Megszámolni sem tudom hányszor mentem el a csúcsra. Kívántsm őt nagyon. Ő furcsán nézett rám. Az is lehet hogy szakít velem. Nem bömbölés volt, csak pityergés. Nektek volt ilyenben részetek? Fiúk! és nektek?
21/L
Hàt ez tol normalis dolog. Velem is elofordult es masokkal is elo szokott. Sok erzes+hormon,maskor islehet ilyen
Beszeljetek meg es,ha emiatt gaznak nez,hogy mar sirsz a gyonyortol,akkor a srac a gaz.
"Az is lehet hogy szakít velem."
Ezt miből gondolod? Miért szakítana veled?
Én amúgy egész gyakran el szoktam magam sírni az orgazmustól, főleg ha mind a ketten egy időben éljük át, de eszembe nem jutott soha, hogy ezért elhagyjon a párom.
Először mondjuk meglepődött, és az első pár alkalommal azt hitte, hogy valami baj van, vagy esetleg fájdalmat okozott, és eleinte mindig kérdezgette, hogy biztos minden rendben van-e, de aztán már megszokta, meg elhitte, hogy olyankor tényleg örömömben meg a felszabadultságtól folynak a könnyeim, és nem kell kérdezgetnie vagy vigasztalgatnia, csak szorosan magához ölelnie.
Én minden szex után elpityeredek a barátnőm ölébe.
Ja azért mond el neki hogy örömödben bögtél
Hát figyelj, ha az én barátnőm bőgött volna egy kiadós szex után, akármit mond egy darabig furán néznék rá.
De csak egy darabig, aztán jön a második menet a hétvégén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!