Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Behatolás előtti ráparázás megszünteti az erekciómat. Mi lehet a megoldás?
Így nem kell betenni. Nem állsz rá készen...
22/F
és te honnan tudod ezt #2es, ha még odáig sem jutottál el ? Valami lelki gátad lehet utána meg itt nagyzolsz a kis szűz p*csöddel, hogy mennyire megb*szn*d :DD Röhejesek vagytok :D
Egyébként már velem is volt ilyen amikor Isten tudja, hogy sikerült összejönnöm egy nálam sokkalta szebb lánnyal. Szerintem több előjáték a megoldás, esetleg kényeztessen addig szájjal amíg nem állsz olyan erősen, ha egyszer bejutottál nem lesz probléma próbálkozzatok ;)
Istenem, de édes vagy :3 Szerintem nyugodtan mond el, hogy feszült vagy, mert nagy benned a megfelelési vágy. Egy értelmesebb nő ezt megérti és megnyugtat, ha meg nem az ne pazarold rá az idődet :*
Ugorj át hozzám, majd én megnyugtatlak :D
24/N
Nem raparazas ez, hanem tularado izgalom. Orulj neki :) Masok extrem sportokat uznek, hogy igy erezzek magukat :D
Amugy meg nyugi! A gyakorlat teszi a mestert.
Szűz vagy még kérdező, első szexed lesz?
Barátnőd mennyire gyakorlott már, hány sráccal volt elötted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!