Parlagfű allergiára van olyan terápia ami tényleg működik és véglegesen megszünteti a problémát?
Néhány (kb 4) éve van parlagfű allergiám, legalábbis akkor diagnosztizálták. Így nyár közepétől késő őszig gyógyszert vagy vény nélküli szert kell rá szednem. Az orvos által felírtban sajnos nyugtató van így bágyadtabb álmosabb lesz tőle az ember, inkább a vény nélkülit szoktam ezért szedni. Végül is nagyjából tünetmentesít. :!
A kereszt allergén növények (paradicsom, görögdinnye, sárgadinnye, uborka, banán...) nálam nem okoznak problémát.
Ha van valakinek végleges terápiával kapcsolatban tapasztalata legyen szíves írja le!
Nekem 14 éve van...az első években 6-8 nekem se volt keresztallergiám, az később jön..:((
Sajnos évről-évre durvább...
Én se tudom mi használna rá.
Utolsó! Bele is halhatsz! Ez nem vicc! Nekem olyan súlyos a parlagfű allergiám, hogy sose merném meginni a levét!
Most dobtak piacra egy vadiúj gyógyszert, állítólag sok a lehetséges mellékhatása.
8-as, senki sem a parlagfűre magára allergiás! Csak a pollenjére és abból is csak arra aminek a "burkát" a levegőben lévő savas szennyezőanyagok (kénoxidok, nitrogénoxidok) károsították. Így ha találsz olyan helyet a földön ahol kristály tiszata a levegő, és van virágzó parlagfű ott senki sem allergiás rá.
Maga a parlagfűnek nevezett növény kiváló gyógynövény, nem vált ki allergiás reakciót. Idén nyáron Június és Július hónapokban, ettem belőle nyersen (iszonyat keserű), meg szárítva teának kiáztatva (nem forrázva). Semmi bajom nem lett tőle, igaz az allergiám sem múlt el. Jövőre korábban kezdem majd az evését, hátha.
A többieknek írnám a homeopátiában nem hiszek, de szívesen fogadnék pár sikersztorit ha van valakinek a homeopátiával kapcsolatban ilyenje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!