Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért sértődött meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg?

Figyelt kérdés

A pasim nagyon ráizgult az anál témára, és már nem hagyott békén, hogy csináljuk. Oké, megtörtént az eset, nekem egyáltalán nem jött be (most ebbe ne menjünk bele, hogy szar vagyok, mert nem élveztem, meg ilyesmi). Utána megtörtént az is, hogy szexeltünk és a barátom aközben akarta áttenni a farkát a seggembe. NEkem ez tök rosszul esett, mert arra gondoltam, hogy biztos tág vagyok és nem élvezi a puncimat, vagy ilyesmi (nem hiszem, hogy tág lennék, mivel a puncim mindig szorítja a farkát, bár nem tudom), másrészt meg már majdnem elmentem, erre teljesen lelóhasztotta a kedvemet, de hagytam neki, mert örülök, hogy végre van pasim (akivel egyébként nagyon jól megvagyok), nem akarom, hogy ez is elhagyjon, mert nem akarom az anált.

Csak hogy megtudja milyen érzés ez (meg kíváncsi voltam, hogy hogy reagál), vettem egy vibrátort, és szex közben, amikor láttam, hogy már nagyon belejött, kértem, hogy hagyja abba, és elővettem a vibrátort, hogy inkább azzal dugjon tovább. Elképesztően kiakadt, nagyon megsértődött. És nem is volt hajlandó még a vibrátorhoz sem hozzányúlni és hazament. Most miért? Ugyanez történt fordítva, én hagytam neki, hogy a seggemet dugja, úgy, hogy már majdnem elmentem, és szar érzés volt, hogy nem tetszik neki a puncim. Nekem kötelező engedni, ő meg nem tesz a kedvemre? Most ez mi? Miért sértődött meg? A nőnek miért kötelező minden tűrni? A férfi meg ne csináljon semmit?

2015. jún. 24. 08:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is kamu a sztori.

Szex közben nem lehet csak úgy átrakni análba, főleg egy análban kezdő nőnél.

CSAK AZÉRT vettél egy vibrátort, hogy megtudja, milyen érzés abbahagyni a szexet amikor már majdnem elmentél ? Ehhez nem kell vibrátor, elég abbahagyni.

Egy logikai ellentmondás:

"aközben akarta áttenni a farkát a seggembe"

és:

"én hagytam neki, hogy a seggemet dugja, úgy, hogy már majdnem elmentem"

Ha előkészítés nélkül csak úgy átrakja a seggedbe, akkor nem az lesz a gondod, hogy "már majdnem elmentél", hanem az, hogy FÁJ.

Amúgy ha igaz lenne, akkor is a konkrét problémát kell VELE megbeszélni, nem általánosságban lázadozni:

"A nőnek miért kötelező minden tűrni? A férfi meg ne csináljon semmit?"

2015. jún. 25. 08:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Egy logikai ellentmondás:

"aközben akarta áttenni a farkát a seggembe"

és:

"én hagytam neki, hogy a seggemet dugja, úgy, hogy már majdnem elmentem"

Tehát akkor csak át AKARTA tenni, vagy hagytad neki, hogy a seggedet dugja ?

2015. jún. 25. 08:50
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen, persze, egyből azzal jönnek, hogy kamu...

Úgy rakta át a seggembe, hogy a puncimba már majdnem elélveztem! És ez lóhasztotta le a kedvem, és be tudta rakni a seggembe mert előtte csináéltuk már, de nem ment be egészen és igen, az már fájt. Azután történt mindez, hogy a puncimma élveztem el majdnem. Érted?

Nem tudtok olvasni? Ja de... csak mindenbe beleköttök.

És igen, azért vettem egy vibrátort. Ezzel meg már megint mi a gond? Bosszút akartam állni.

És miért ne kellene általánosítani? Az öszes férfi ilyen szar semmi, hogy csak a saját kelégülését tartja fontosnak, én még nem találkoztam olyannal, akinek fontos lett volna a nő is. ja, de talán azért, hogy tudjon dicsekedni, hogy ő mekkora ász az ágyban, de ennyi. Többre nem vagytok képesek.

És a kérdésem nem kamu, csak ti vagytok azok, akik nem tudtok olvasni, valamint mindenbe beleköttök...

2015. jún. 25. 08:58
 14/18 Költőnő? ***** válasza:
de amúgy nem érted, h gyerekes vagy?:) Ő önző, te meg itt puffogsz, meg bosszút állsz, ahelyett h kinyitnád a szád. Erre írtam, h megérdemlitek egymást. De nyugodtan pontozd le ezt is:)
2015. jún. 25. 10:11
 15/18 anonim ***** válasza:

"Nem tudtok olvasni?"

Tudunk, ezért pont abból indulunk ki, amit leírtál.

"Az öszes férfi ilyen szar semmi, hogy csak a saját kelégülését tartja fontosnak, én még nem találkoztam olyannal, akinek fontos lett volna a nő is. ja, de talán azért, hogy tudjon dicsekedni, hogy ő mekkora ász az ágyban, de ennyi. Többre nem vagytok képesek."

Most általában a férfiakkal van bajod, vagy ezzel az egy pasival ?

Ha csak vele, akkor le kell ülni, és meg kell vele beszélni. Nem vibrátorral "bosszút állni", meg itt hőzöngeni, hanem vele kell megbeszélni. Segítsek ?

Ezt mondd neki:

"Figyu, szeretnék mondani valamit. Nem szeretem az análszexet, és nekem nem okoz örömet. Néha-náha megengedem a kedvedért, de elvárom hogy te is figyelj oda az én örömömre. Tudod; a szexhez két ember kell.."

2015. jún. 25. 10:44
 16/18 A kérdező kommentje:

Dehogynem kell bosszút állni! Másképp hogy fogja megtudni, hogy egy szar, amit csinál? Úgy, ha megbeszélem vele? Na ne már... úgyse fogja felfogni, olyan, mint minden férfi, aki szerint a nőnek kötelező élveznie az anált. Utána is ugyanúgy a seggembe akarja, ha nem adom meg neki (mert én többet már nem akarom, még a kedvéért se..pfff, mi az, amit egy pasi megtenne a nő kedvéért?), ha meg ugye nem adom meg neki, úgyis megcsal valami ribivel.

De dobtam ő a francba, nem kellenek nekem ilyen análmániás barmok, rengeteg ilyen rib.ncot talál az utcán, majd azokat seggbe rakja. ÉS még ő van felháborodva! Megáll az eszem...

2015. jún. 25. 11:00
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

"olyan, mint minden férfi"

Mondom, hogy egy férfigyűlölő csaj kitalált agymenése az egész. De még ha nem kitalált, az is mindegy. Aki erre az "olyan, mint minden férfi" vagy "olyan, mint minden nő" szintre eljut, az már pszichiátriai eset, annak már meszeltek.

2015. jún. 25. 13:06
 18/18 orton ***** válasza:
egyébként nem értem miért kell végig sértődni, ha egyszerűen nem vagytok egymásnak teremtve? move on, ő talál majd reméljük análmániás kur*át ahogy írod, te meg egy álmaid lovagját.
2015. jún. 26. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!