Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg rám a barátnőm?
Ez igen! Tapintatos, kedves, megértő jellem lehetsz.
Na irány vissza a TV elé, mielőtt megmelegszik a Kőbányaid.
Részben jogosan.
Azért ezen a fél órán tényleg nem múlik semmi, de az lehet, izgul és nem is kívánja a szexet akkor pedig jogosan utasít vissza.
Most áruljátok már el hol van a kérdésben az a hihetetlen bunkó megnyilvánulás a srác részéről mert én nem látom.
Az volt, hogy ő szexelni szeretett volna (nem tűnik vérlázítóan bunkó vágynak), de a lány nem mert aludni akart az érettségi miatt (a lány dolga), de ő azt mondta neki, hogy semmiség (nagyjából az is, én egy szót nem tanultam rá) és ezért a lány megsértődött.
Persze nyilván volt még valami, talán egy kisebb vita, de én nem látom át hol van az érzéketlen, bunkó viselkedés.
"nagyjából az is, én egy szót nem tanultam rá"...? Ez dicsőség?
Nem mindenki ugyanúgy éli meg a dolgokat. Vannak akiknek semmiség és vannak akiket nagyon megvisel a dolog. Egy vizsgadrukkos ember nem fog orgiát rendezni az vizsga előtti éjjel... Örül ha nem robban szét a feszültségtől.
8#
Ez nem orgia akart lenni csak egy gyors menet és semmit nem tudunk arról, hogy a lány hogyan éli meg a dolgokat.
Ha ennyire szétparázza magát akkor a srácnak jó szar lesz amikor a lány felsőoktatásba kerül mert egész vizsgaidőszak alatt hozzá sem nyúlhat.
Most 1-2 hetet ki lehet bírni... De annyira senki nem hülye hogy az egész vizsgaidőszakot végigaggódja, max pár hetet belőle a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!