Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg rám a barátnőm?
Figyelt kérdés
Szexelni szerettem volna, de azt mondta ő inkább aludni akar mert holnap érettségizik és ki akarja pihenni magát, de hiába mondtam neki, hogy feleslegesen izgul mert semmiség az egész.2015. máj. 3. 22:03
11/19 anonim válasza:
10#
Azért vannak olyanok akik napi 2-3 szex az átlagos igénye. Annak 2 hét olyan akár egy örökkévalóság.
12/19 Költőnő? válasza:
ha szeretsz vkit, és annak vmi fontos, nm ütöd el azzal, h bagatell. Egyrészt ez rá nézve degradáló, másrészt a másikkal vcaló együttérzés teljes hiánya.
13/19 anonim válasza:
Végső esetben van keze is az embernek. Egy kis oldschool rejsz a "régi szép időkért" még lélektanilag is jó lehet. Utána újult erővel térhet vissza az "iparba".
(Mi lesz vele, ha otthagyja a nője? Megdöglik...?)
14/19 Költőnő? válasza:
jajj azért el ne kezdjük már a szegény parasztot sajnálni...
17/19 anonim válasza:
Én nem sajnálom, de pellengérre sem kellene állítani amiért szexelni akart. :D
18/19 Költőnő? válasza:
nem azért belezném ki, mert d*gni akart. Azzal nincs semmi baj. Hanem mert egy empátiátlan paraszt azzal, akit állítólag szeret.
19/19 Manfredy válasza:
legyél türelemmel.majd ha leéretségizik akkor majd ő fog nyagatni,hogy gyere kefélní.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!