Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha izgat nagyon az egymás előtti közös maszti?
Fiú - lány alapon, és csak az, semmi több és nem kamerában, mert ott nincs az önmegtartóztatás ami plusz izgató a dologban nagyon ... :-)
(f.)
Persze, hogy normális! Minden pasit izgat egy masztizó nő látványa! Ha pedig találsz erre partnert, akkor meg szrencsés is vagy. :)
Nem beszélve arról, hogy ez esetben sem fertőzésveszély, sem a teherbe esés veszélye nem ál fenn!
Az viszont más kérdés mennyire tudjátok megállni, hogy ne lépjétek túl ezt a határt?
Hidd el kemény próba ez mindkét fél számára! :D
#1:
Éppen ezaz, az egymás előtti "önmegtartóztatás" ad egy másfajta plusz dolgot..
Nem tudom, lesz e valaki aki érti...
#6:
...,de nincs utána együttlét. ;-)
6-os vagyok:
Nem mindig. Persze van, hogy utána nyomunk egy menetet, de már jó ideje vagyunk együtt, szóval néha kell valami újítás. Van, hogy csak én teszek az asszony kedvére, van hogy fordítva, van hogy csak maszturbálunk, van hogy csak orál, van, hogy egymáshoz nem is érünk.
Tudod, változatosság, mi ezt szeretjük, amelyikünknek éppen kedve van valami újhoz (általában nekem, de ritkán kapok szájhúzást), azt megcsináljuk
Szóval igen, szerintem jó az egymás melletti maszturbáció, még akkor is, ha nem értek egymáshoz egyáltalán. Ezek a szabályozások még különlegesebbé teszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!