Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Magyarországon az emberek igen jelentős része nem jönne össze cigány származású emberrel?
Értelmes, valamire való ember nem keveredik a rasszán / népfaján kívül. Pont.
Egyébként ki szereti a cigányokat, őszintén? Senki a világon. Még a cigányok se. :D
Kérdeztem brazilokat, ugyanazt mondták a cigányokról, mint itthon azok az emberek, akiket ti lenáciztok.
Kérdeztem a norvégokat, svédeket, és ők is ugyanazt mondták (pedig ők aztán tényleg szarrá vannak hülyítve a liberalista propagandával).
Kérdeztem németeket, szintén.
Kérdeztem spanyolokat, ők is.
Kérdeztem olaszokat, ők is ugyanígy vélekednek.
Bármerre mész a világon, a cigányságról ugyanazt panaszkodják mindenhol; nem dolgoznak, bűnözők, nem illeszkednek be, stb.
Ennek ellenére, TERMÉSZETESEN a náci világban van a hiba, nem a cigányokban. :D
"Kérdeztem brazilokat, ugyanazt mondták a cigányokról, mint itthon azok az emberek, akiket ti lenáciztok.
Kérdeztem a norvégokat, svédeket, és ők is ugyanazt mondták (pedig ők aztán tényleg szarrá vannak hülyítve a liberalista propagandával).
Kérdeztem németeket, szintén.
Kérdeztem spanyolokat, ők is.
Kérdeztem olaszokat, ők is ugyanígy vélekednek."
Tanulság? Az ismerőseid szerencsétlen prolik.
NEm szabad elkorcsosodni.
Cigóknak meg sem engednèm a szaporodást.
Elbaszott genetikával rendelkeznek.
elmondom mit kell tenned
vedd kezedbe a bibliat es teritsd joutra vele oket, akiket kell
termeszetesen a biblia nem csak disznek lesz hanem a benelevo tanitast atadod
szervezel apostolokat kozotuk akik tovabb adjak kozoseguknek,
es igy joutra fog terni mindegyik aki csak tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!