Van jelenleg olyan jelentős szervezet vagy mozgalom Magyarországon, amelynek a moralitás terjesztése, és a vallásosság visszaszorítása, megszüntetése a célja?
"a moralitás terjesztése, és a vallásosság visszaszorítása, megszüntetése a célja"
haha, tehát egy vallást keresel, ami üldözi a többi vallást...
""a moralitás terjesztése, és a vallásosság visszaszorítása, megszüntetése a célja"
haha, tehát egy vallást keresel, ami üldözi a többi vallást...
"
Nem. Olyanból már van elég.
"hálistennek nem minden párt komfortkeresztény: MSZP, DK, Együtt, Liberálisok. Ezeket nem érdekli a megjátszott vallás."
Ó dehogynem.Csak egy másik vallás érdekli őket.
Ünnepeiken kiemelten szokta őket köszönteni, saját nyelvükön.
Hát igen. Aki érvelni nem tud, az burkoltan zsidózik.
Melyik párt fizet? Mennyi az órabéred?
"Hát igen. Aki érvelni nem tud, az burkoltan zsidózik.
Melyik párt fizet? Mennyi az órabéred?"
Mert hogy?
Az ATV-n mutatták, hogy a baloldali vezetők saját nyelvükön köszöntötték őket a zsidó újév alkalmából, meg Hanukakor is.
Szekuláris pártok, mi?
Engem, senki nem fizet
És téged kifizet, Gyurcsány?
09:56,
Ez tök jó! Akkor Freddy Mercury igazából egy magyar ügynök volt! Volt magyarországi koncertje, ahol magyarul énekelte a "Tavaszi szél vizet áraszt" című magyar népdalt. És egyértelmű, hogy ez nem egy kedves gesztus, hanem így jelezte felénk, magyarok felé, hogy ő ízig-vérig magyar, nemde? :)
Sőt, múltkor láttam egy francia politikust, aki megszólalt ANGOLUL! Tehát az meg egy angol ügynök. De a pápa is kívánt már magyarul boldog újévet, tehát ő meg egy magyar ügynök (és eddig nem is tudtam, hogy volt magyar pápánk...).
Mik ki nem derülnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!