Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy Magyarországon az emberek igen jelentős része nem jönne össze cigány származású emberrel?

Figyelt kérdés
És itt most nem a kulturálatlan cigányokra gondolok, hanem a teljesen normálisakra.
2015. jún. 22. 21:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező Az adatok az én statisztikám. Nem egy börtönbe járok állandóan és a bíróság az egyik munkahelyem. Sok ezer cigány vallotta már előttem cigánynak magát és mocskolta a magyarságot még a bíróság elött is. Te tévedsz hogy ilyen adatok nem készülnek. Most tilos ezeket nyílvánosságra hozni mert vannak akiknek ezek az adatok teljesen nyílvánvalóvá teszik a cigányság beilleszthetetlenségét. Én még a 80-as években szereztem a diplomám. Nekem olyan tanáraim is voltak mint például dr. Garamvölgyi László. Talán ismerős a neve a rendőrségi körökből. Még a 80-as években az ő könyvében is hasonló statisztikai adatokat tanultunk a cigányságról. Perdze a 90-es évek második felében már nem lehetet tananyag. Feltenném a kérdést szerinted azért nem kriminalisztikai tananyag a cigányság mert akkor az rasszista lenne? Nem így van. A cigányság elfogadtatása ilyen adatok során még nehezebb lenne. A közvéleménynek azok az adatok ami tisztán tükrözik a valóságot, sokkoló lenne. Azért tilos mert nem jeleníthető meg a valóság! Én azért küzdök hogy a valóságot láthassák az emberek.
2015. jún. 23. 19:10
 22/38 anonim ***** válasza:
59%

"És most akkor ki is a nagyobb bűnöző, a betörő, vagy a gyilkos? Remélem nem kérdés..."

Mégis hány eset van, ahol védtelen idős embereket mészároltak le ezek a rohadt állatok száz forintért? Persze a hatóságok baxnak rá, legalább eggyel kevesebb embernek kell járulékot vagy nyugdíjat fizetni. A tetű dzsipszi meg megússza egy ejnye bejnyével vagy 2-3 fogházzal. Ha elítélik. Vagy Szerinted neki jiga van rabolni, bűnözni, de nekem nincs megvédeni magam? Továbbá nem tekintem magam a xugábyokkal egy fajba valónak.

2015. jún. 23. 19:21
 23/38 anonim ***** válasza:
75%
Nem egy nemzet nem egy kultúra. A cigány az cigány a magyar az magyar. A cigányság mint betelepült kapot egy állampolgárságot kényszerből. Nem volt jó döntés.
2015. jún. 24. 07:32
 24/38 anonim ***** válasza:
2%

Anélkül, hogy végig olvastam volna az eddig érkezett válaszokat, a saját véleményem leírom röviden.

Azért drága barátom, mert kimondva, kimondatlanul MINDENKI rasszista. Van aki nem mondja ki- ők általában az idősebbek, 30év felettiek, állásukat féltők, gyerekesek, nyugdíjasok stb...- aki kimondja arra azt mondják: rasszista,náci,hitlerista,hungarista,mocskosszemét...na látod ezért nem mondja ki az emberek jó része, de senki sem szereti a cigányokat! :) Nem szeretjük őket, tartunk is tőlük, idegesítenek is, undorodunk is..... Aki azt nyilatkozza, hogy MINDENKIT ELFOGAD és MINDENKI EGYENLŐ..kérem költözzön a szomszédjába egy alomnyi...1 hónap múlva már ő sem merné azt mondani, hogy Dejó...és MINDENKIEGYÜTTMINDENKITSZERETÜNK libsi hülyeség.....

2015. jún. 24. 10:28
 25/38 A kérdező kommentje:

"de senki sem szereti a cigányokat! :)"

Dehogynem, különben a cigányok nem beszélnének egymással se. És van aki nem előítéletes, pl. én meg se tudom mondani a cigányok kb. 10-15%-áról, hogy cigány.

És megint más előítéletesnek lenni, és ezt felvállalni, ezzel ártva a kisebbségnek, vagy előítéletesnek lenni kicsit, de burkolva, kifelé ezt nem mutatni.

2015. jún. 24. 13:46
 26/38 anonim ***** válasza:
No igen...előző vagyok, ott a pont..burkoltan...mert mindenki fél az előítéletektől..én is....Negatívan diszkriminálnak engem amiért diszkriminálom a cigányokat...ha egy magánbeszélgetés során bárkivel erről beszélsz, mindenkinek ez a véleménye, de vállalni nem meri az emberek 98%-a..
2015. jún. 24. 14:10
 27/38 anonim ***** válasza:
21-es vagyok.Én merem vállalni!!!
2015. jún. 24. 14:11
 28/38 anonim ***** válasza:
76%
Manapság kit nevezünk cigánynak vagy magyarnak? Már olyan sok mindenki keveredett mindenkivel hogy nagyon ritka az aki "tiszta" vérű! Senki sem tudhatja hogy éppen a dédannya kivel bújt ágyba... Sok embert ismerek akinek cigány a párja!!
2015. jún. 25. 16:22
 29/38 anonim ***** válasza:
63%
Értelmes ember sose keveredett legalja mocsok cigánnyal.
2015. jún. 26. 08:15
 30/38 anonim ***** válasza:
80%
Több mint 200 évre vezethető vissza a családfám. Egyetlen egy más nemzetiség nincs a családomban csak magyar. Tévedés a cigányt magyarnak nevezni. Csak magyar állampolgár mert azt megkapta. Egy cigány sem akart soha magyar lenni. A legtöbb cigány megölné a magyart. Pontosan lehet tudni ki a cigány és magyar.
2015. jún. 26. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!