Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Magyarországon az emberek igen
jelentős része nem jönne össze cigány származású
emberrel?
Kérdező Az adatok az én statisztikám. Nem egy börtönbe járok állandóan és a bíróság az egyik munkahelyem. Sok ezer cigány vallotta már előttem cigánynak magát és mocskolta a magyarságot még a bíróság elött is. Te tévedsz hogy ilyen adatok nem készülnek. Most tilos ezeket nyílvánosságra hozni mert vannak akiknek ezek az adatok teljesen nyílvánvalóvá teszik a cigányság beilleszthetetlenségét. Én még a 80-as években szereztem a diplomám. Nekem olyan tanáraim is voltak mint például dr. Garamvölgyi László. Talán ismerős a neve a rendőrségi körökből. Még a 80-as években az ő könyvében is hasonló statisztikai adatokat tanultunk a cigányságról. Perdze a 90-es évek második felében már nem lehetet tananyag. Feltenném a kérdést szerinted azért nem kriminalisztikai tananyag a cigányság mert akkor az rasszista lenne? Nem így van. A cigányság elfogadtatása ilyen adatok során még nehezebb lenne. A közvéleménynek azok az adatok ami tisztán tükrözik a valóságot, sokkoló lenne. Azért tilos mert nem jeleníthető meg a valóság! Én azért küzdök hogy a valóságot láthassák az emberek.
2015. jún. 23. 19:10
"És most akkor ki is a nagyobb bűnöző, a betörő, vagy a gyilkos? Remélem nem kérdés..."
Mégis hány eset van, ahol védtelen idős embereket mészároltak le ezek a rohadt állatok száz forintért? Persze a hatóságok baxnak rá, legalább eggyel kevesebb embernek kell járulékot vagy nyugdíjat fizetni. A tetű dzsipszi meg megússza egy ejnye bejnyével vagy 2-3 fogházzal. Ha elítélik. Vagy Szerinted neki jiga van rabolni, bűnözni, de nekem nincs megvédeni magam? Továbbá nem tekintem magam a xugábyokkal egy fajba valónak.
2015. jún. 23. 19:21
Nem egy nemzet nem egy kultúra. A cigány az cigány a magyar az magyar. A cigányság mint betelepült kapot egy állampolgárságot kényszerből. Nem volt jó döntés.
2015. jún. 24. 07:32
Anélkül, hogy végig olvastam volna az eddig érkezett válaszokat, a saját véleményem leírom röviden.
Azért drága barátom, mert kimondva, kimondatlanul MINDENKI rasszista. Van aki nem mondja ki- ők általában az idősebbek, 30év felettiek, állásukat féltők, gyerekesek, nyugdíjasok stb...- aki kimondja arra azt mondják: rasszista,náci,hitlerista,hungarista,mocskosszemét...na látod ezért nem mondja ki az emberek jó része, de senki sem szereti a cigányokat! :) Nem szeretjük őket, tartunk is tőlük, idegesítenek is, undorodunk is..... Aki azt nyilatkozza, hogy MINDENKIT ELFOGAD és MINDENKI EGYENLŐ..kérem költözzön a szomszédjába egy alomnyi...1 hónap múlva már ő sem merné azt mondani, hogy Dejó...és MINDENKIEGYÜTTMINDENKITSZERETÜNK libsi hülyeség.....
2015. jún. 24. 10:28
25/38 A kérdező kommentje:
"de senki sem szereti a cigányokat! :)"
Dehogynem, különben a cigányok nem beszélnének egymással se. És van aki nem előítéletes, pl. én meg se tudom mondani a cigányok kb. 10-15%-áról, hogy cigány.
És megint más előítéletesnek lenni, és ezt felvállalni, ezzel ártva a kisebbségnek, vagy előítéletesnek lenni kicsit, de burkolva, kifelé ezt nem mutatni.
No igen...előző vagyok, ott a pont..burkoltan...mert mindenki fél az előítéletektől..én is....Negatívan diszkriminálnak engem amiért diszkriminálom a cigányokat...ha egy magánbeszélgetés során bárkivel erről beszélsz, mindenkinek ez a véleménye, de vállalni nem meri az emberek 98%-a..
2015. jún. 24. 14:10
21-es vagyok.Én merem vállalni!!!
2015. jún. 24. 14:11
Manapság kit nevezünk cigánynak vagy magyarnak? Már olyan sok mindenki keveredett mindenkivel hogy nagyon ritka az aki "tiszta" vérű! Senki sem tudhatja hogy éppen a dédannya kivel bújt ágyba... Sok embert ismerek akinek cigány a párja!!
2015. jún. 25. 16:22
Értelmes ember sose keveredett legalja mocsok cigánnyal.
2015. jún. 26. 08:15
Több mint 200 évre vezethető vissza a családfám. Egyetlen egy más nemzetiség nincs a családomban csak magyar. Tévedés a cigányt magyarnak nevezni. Csak magyar állampolgár mert azt megkapta. Egy cigány sem akart soha magyar lenni. A legtöbb cigány megölné a magyart. Pontosan lehet tudni ki a cigány és magyar.
2015. jún. 26. 08:20
Kapcsolódó kérdések: