Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbre tart, mint az exeit?
Ki az urát szereti, s*ggből szájba engedi!
Biztos, hogy egy ilyen leharcolt csajt akarsz magad mellé?
Buta a barátnőd,de te is az vagy. Mi az,hogy " érezzem megtisztelve magam," ", vagy többnek kéne éreznem magam az exeknél?" Ugye nem az én döntésem alapján fogod magad így vagy épp úgy érezni??
Elmondom a véleményemet azért ,mint nő,a batárnőd nem csak ribizli,de ráadásul szándékosan ezt az orrod alá is dörgöli. Melyik nő mondaná el ezeket a szeretet férfinek?? főleg úgy,hogy neki esze ágában sincs veled ezeket megtenni? Ezt csak az mondaná el,aki direkt rosszat akar a párjának,lelki frusztrációt amit ahogy látom el is ért,mert magadat vonod kétségbe,hogy te nem vagy elég jó,ez az első lépés,azután majd másban fogja a férfiasságod letörni. Én dobnám a csajt most azonnal!
Newm tudom, hogy a barátnőd milyen lelkiállapotban lehetett, mikor azokat a dolgokat csinálta. Nem feltétlenül ribi. Persze az ember nehezen hiszi el, akinek nem voltak lelkigondjai, hogy másnak lehetnek.
Én ismertem olyan nőt, aki a depressziója legmélyebb pontján csak análisan közösült a párjával, mert hogy ő "nem érdemli meg", hogy élvezze is a szexet. A párjának minden baja volt (ő azon kevesek közé tartozott, aki nem szerette az anált) már le is állt a szex közöttük, de a pasi kitartott a nő mellett, a nő meggyógyult és mára boldog életet élnek. Anál nélkül. Nem tudjátok, min ment keresztül az a nő. De hát, ilyenek az emberek, nem hajlandóak a dolgok mélyére látni, mert a legtöbb egy felszínes semmi.
Mi lenne, ha a barátnőd beszélne egy szakemberrel? Itt gyakorin nem fogsz megoldást találni, mert itt nem éppen a legnormálisabb emberek válaszolna ka kérdésekre. (Ja, én se vagyok normális, azért javaslom, hogy menjen a barátnőd, vagy ha neked ő fontos, akkor ketten egy párterápiára, vagy ilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!