Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért ribizik le állandóan? A férfiakra miért nincs ilyen negatív jelző? Szerintem ők sem különbek semmivel.
Miért olyan nagy gond az, ha egy nő elvégez mondjuk egy egyetemet, jó bérért dolgozik normálisan, mégis szingli életet él, több férfival is lefekszik, nem rendeli alá magát egynek sem?
Most akkor őt mért kell megvetni, nem jelent ez bajt senkinek, ha ezzel örömet okoz magának, meg azoknak is, akikkel lefekszik?
Sőt, egy nő az egyedül is el tudja magát látni, ha dolgozik, mert inkább vezetni tudja a saját háztartását, főz, takarít, mos, vasal, magára.
A férfiak inkább az anyjukkal, szüleikkel élnek, amíg nem találnak nőt, mert csak kevesen tudják mondjuk kivasalni az ingüket, vagy megpucolni az ablakot.
Tehát mégis csak ők a szerencsétlenebbek, akkor miért van ilyen társadalmi megbélyegzés a nőkkel szemben? Ők is ugyan olyan szuverén emberek.
Nem vagyok a férfiak ellen, csak ez ellen a mentalitás ellen.
Ezt a kulcs-zár elméletet ismerem, de ez nem magyarázat, hanem ha jobban elolvassátok, akkor ezt a kulcs-zár elméletet kérdőjelezem meg.
Hogy miért az a dolga a nőnek, hogy zár legyen? Mit védjen?
Ha a lakásomon olyan zár lenne, amit minden kulcs nyit, akkor az cserés lenne, mielőtt kár érne engem.
De ha egy nő lefekszik valakivel, akkor csak kap, nem?
De, ha már itt tartunk, akkor egy jó zárba is bele lehet dugni a legtöbb kulcsot, de ha a kulcs béna, akkor nem sokra megy, hiába dugták be :P
Nem értem azt sem, hogy ez a nemzet téma hogyan lehet valakinek a rögeszméje, mikor egyébként is túlnépesedés van a világon, miért a magyarokat kellene félteni?
De én abszolút nem így gondolkodok, egyáltalán nem bánnám, sőt örülnék neki, ha mondjuk a székelyek asszimilálódnálak a románokhoz, hiszen legalább az ellentétek is feloldódnának, illetve a nagy náci magyaroknak is húzná az agyát.
"sőt örülnék neki, ha mondjuk a székelyek asszimilálódnálak a románokhoz, hiszen legalább az ellentétek is feloldódnának, illetve a nagy náci magyaroknak is húzná az agyát."
Na takarodjo te áruló liberális pi...csa. Előbb nézz már utána a szavak jelentésének bmeg.
Mellesleg azzal baxol akivel akarsz de akkor vállald a következményeket.
1: minden nő qrva,
2: ha nem qrva, akkor az egyes lép életbe.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!