Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem az esetem, szóval 3/10
20/L
De szerintem nem néz ki melegnek.
Azok a lányok akik rám írnak... kicsit olvashatnátok a válaszokat, nem én vagyok a képen. :DDDDDDD
Ja és ha ennyire bejön a csávó akkor írhatnátok ti is, mert kb csak az ír akinek érdekes mód nem jön be. :D
ma 00:05
Full heteró fiú vagyok és én is értetlenkedve nézem azt a fikázást ami az első oldal óta megy, mert az a tipikus toppmodelles csávó tényleg ez a Francisco Lachowski gyerek... :D
Múltkor Adriana Lima képe alatt ment ez a fikázás, szóval én már semmin se lepődök meg itt.... :D Sok ízlésficamos embert megnézném néha azért, hogy ők hogy néznek ki. :D
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
fiuk nem kell irigykedni
Jó pasi. Viszont nekem valahogy jobban tetszenek az olyan fiúk, akik egyszerűbbek. Nekem úgy tűnik, hogy túl sokat foglalkozik a külsejével... valószínűleg többet, mint én a saját külsőmmel. :D
Ennek ellenére megszavazok neki mondjuk 8 pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!