Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem azért nem jön be, mert nekem egy pasin sokkal jobban tetszenek a markánsabb, férfiasabb arcvonások - neki pedig az én fogalmaim szerint neki már eléggé nőiesek a vonásai.
Másrészt az utolsó képen látszik, hogy a vállai is kifejezetten keskenyek (nekem nő létemre szélesebbek).
Nyilván alapvetően genetika ez is, mint ahogyan az arcvonások is, másrészt nyilván ízlések és pofonok - egy olyan férfi, aki nekem már túl feminin, másnak lehet az álom pasi.
Ha nem pózolna ilyen furán, akkor 10/9 lenne. Így csak 10/7
17L
"a tipikus 10/12"
Még jóhogy csak te gondolod így!
6 pont
Szerintem nem csak ő gondolja így!
Francisco Lachowski a világ egyik legkeresettebb és legnépszerűbb férfimodellje. Valóban elég gagyi képek lettek összeválogatva, de kíváncsi lennék, hogy az itt finnyázó lányoknak az életükben mikor lesz lehetőségük arra, hogy egy ilyen férfihez egyáltalán hozzáérjenek.
Már ha nem irigy fiúk irkálják ezeket, mert ez az "aki helyesebb nálam azt lemelegezem" elég fiús dolog. Felesége van és gyereke, hogy lenne meleg nyomikáim?
Na mindegy, jó lesz nektek a 100 kilós, melegítős, szőrös férfi állat, az nektek a 10/10 és az igazán férfias.
# 17
"Francisco Lachowski a világ egyik legkeresettebb és legnépszerűbb férfimodellje."
Azt a kérdést azért szerintem érdemes lenne feltenned magadnak, hogy ahhoz, hogy valaki keresett férfi modell legyen, a nők többségének kell-e tetszenie, vagy azoknak a férfi divatdiktátoroknak, akik közül nem kevesen köztudottan a saját nemükhöz vonzódnak.
Szerinted attól, hogy a divatdiktátorok szerint ezek a nők jól néznek ki a kifutón, a férfiak hány százalékának testesítik meg az ideális női testalkatot vagy arcvonásokat?
"de kíváncsi lennék, hogy az itt finnyázó lányoknak az életükben mikor lesz lehetőségük arra, hogy egy ilyen férfihez egyáltalán hozzáérjenek"
Részemről nem tartom finnyázásnak, hogy tárgyilagosan leírtam, hogy nekem egyszerűen túl feminin.
"Na mindegy, jó lesz nektek a 100 kilós, melegítős, szőrös férfi állat, az nektek a 10/10 és az igazán férfias."
Attól, hogy valakinek nem tetszik Francisco Lachowski, nem fog feltétlenül az általad jellemzett férfiakhoz vonzódni, és ezt te is pontosan tudod. A szőrös férfi test meg a nők jelenős részének férfiasabb, mint a csupaszra gyantázott - ízlések és pofonok.
Totál hidegen hagy, hogy lesz-e lehetőségem arra, hogy "egy ilyen férfihez egyáltalán hozzáérjek", mert nem akarnék hozzáérni - egyszerűen nem látom férfiasnak, és nem tudnék egy ilyen férfihoz szexuálisan vonzódni.
Nem tudom, hogy a hasonló kérdésekre írt hozzászólások kapcsán mit nem lehet azon vagy megérteni, vagy elfogadni, hogy senki nem tetszhet mindenkinek.
Jaj ne legyél már ilyen álszent, attól, hogy beírod a google-ba, hogy "catwalk skinny" rohadtul nem a legnépszerűbb női modelleket hozza be.
A legnépszerűbb női modellek például miranda kerr, adriana lima stb.. és ezeket a férfiak 80-90%-a tényleg dugná, pedig ugyanúgy a ratyi divattervező armani meg gabbana választotta ki őket.
És ők az alapján döntenek, hogy mennyire tudja az adott illető eladni a ruhákat, nem hogy nekik mennyire jön be az illető, mert pénzt akarnak keresni, ahhoz pedig az kell, hogy minél több embernek tetsszen az adott modell, persze mindenkinek nem tud, itt van rá a példa... marketing és pénz az egész.
De gondolom ezt a srácot se azért követik lányok tíz -százezrei különböző közösségi oldalakon, mert csak egy meleg divattervezőnek tetszett, szóval ne ferdíts. Neked nem tetszik, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!