Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/41 anonim válasza:
10/4 + plusz szerintem meleg is a srác, teljesen úgy néz ki
2/41 A kérdező kommentje:
van egy fia
2015. jún. 22. 00:27
3/41 anonim válasza:
Ha nem meleg akkor csak szimplán divatmajom...
5/41 A kérdező kommentje:
Mégis mitől divatmajom? A kockás ingtől? A fehér pólótól? :D
2015. jún. 22. 00:31
6/41 anonim válasza:
itt mindenkit ledivatmajmoznak szokd meg
7/41 anonim válasza:
Szerintem a tipikus 10/12, de nekem nem kellene. Valoszinuleg nagyon sokat foglalkozik magaval. Az utolso kepen peldaul nagyon tetszik, ott nem magat fotozza es oszinten mosolyog, amitol nagyon aranyos.
Egy pasi szerintem csak akkor nez ki jol, ha nem tud rola.
8/41 anonim válasza:
Nekem bejön kb9
Az utolsó képen viszont a szöszi 10
9/41 anonim válasza:
Nem tetszik. Az a tükrös bi zi feeling.
10/41 Psycho Doll válasza:
Attól, hogy van egy fia még simán lehet meleg. Nem egy meleg ismerősömnek van gyereke. Amúgy nagyon nem tetszik a pasi. Én olyan 3 és 4 között vacillálok, de nem tudom eldönteni... Legyen mondjuk 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!