Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kit, mennyire izgat fel ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit, mennyire izgat fel ez a videó?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 21. 23:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem 20 évesen az első nő akivel voltam az is 36 éves volt. Nagy mellű és nem kicsi nő. Mondjuk én sem vagyok kicsi. Ma már negyven évesen is ez a korosztály tetszik. Voltam én kis lánykákkal 18 évessel is. Nekem olyanok mint a kislányok. Nekem az ilyen 20 éves 50 kilós 75 b-s leányka nem jött be még 20 évesen se. 196 cm és 110 kiló vagyok és 20 centi fölötti férfiasságal. Vehemensen az ilyen kislányoknál nem mertem csinálni mert vagy azt mondták hogy fáj vagy én nem mertem erősen nehogy kárt tegyek bennük. De olyan alkatú nőt mint a videón nagyon meglehet dugni. Nem kell attól félnem hogy túl sok vagyok.
2015. jún. 22. 20:38
 22/26 anonim ***** válasza:
#21 mondja jól, az ilyenek nem finnyásak :)
2015. jún. 22. 20:40
 23/26 anonim ***** válasza:

nekem se 13 centi elhiheted, de felesleges leírnom mert megint jönnek hogy jaaaj a gyk-n mindenkinek 20 centi

és végül is igazuk van, mert 10/8 ember bekamuzza ezt a számot itt, lehet te is egy 150 centis nő vagy kitudja?

a lényeg a lényeg ennek ellenére biztos nem dugnék ilyeneket, csak azért mert tágak, ennél én igényesebb és finnyásabb vagyok, inkább fázzon kint a fele, viszont volt már olyan, hogy egy 16 éves, 165 centis, vékony csaj aki lazán befogadta tövig a dolgot, ne ebből indulj ki.

2015. jún. 22. 20:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Lehez 23-as. Állva biztos húzogatnám a farkamon. De ha én egy 16 évesnek vehemensen fől tudom nyomni tövig akkor ott már nagyon sok minden tágította azt a pinát.
2015. jún. 22. 21:05
 25/26 anonim ***** válasza:
teljesen jó, de én jobban megraktam volna
2015. jún. 22. 22:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem semmi nő. :)
2017. jan. 7. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!