Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exhibicionista lennék? Izgat ha mások láthatnak meztelenül. Ez már exhibicionizmus? Mikortól számít ez betegségnek? Egyáltalán annak számít? 30L
igen, az vagy szerintem
bár ha annyira az lennél, akkor belinkeltél volna néhány fotót is magadtól, hogy egyúttal mondjunk véleményt, hogy jót teszel e ezzel másoknak, hogy megpillanthatnak, vagy inkább elveszed az életkedvüket
Én azt gondolom az exibicionizmus csak akkor káros, ha gátol a mindennapokban, a munkában, stb. ha annyira csak ez tölti ki a napjaid, hogy minden más másodlagos.
De ha ezt normális szinten űzöd nincs gond. Miért lenne?
Én is szeretek meztelenkedni, és felizgat, ha néznek. Jó tudni, hogy van lány is, aki izgalmasnak találja ezt
Nincs ebben semmi kivetnivaló.
Sokan vannak így, csak elfojtják.
Gondolom nem az ovoda elött mutogatod magad
Járj nudista strandra, dokgozz topless bárban.
Aktmodellkedhetsz müvészeti iskolában, vállalj aktmodellkedést amatör fotósoknak, atb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!