Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek abba van valami logika, hogy a nagyon nagyon jó pasik nem igénylik a nagyon nagyon jó nőket?
Azt vettem észre, hogy az átlagos, vagy csúnyácska srácok beérik a kb. saját kaliberükkel, a jó pasik is a sajátjukkal, de ritka, hogy átlagos csajjal kezdenének... De a nagyon nagyon jó pasikat, akik szebbek mint a filmsztárok, egyszerűen tökéletesek, nem érdekli annyira a külső... Meg maga a szex sem és eszméletlen udvariasak, tisztelik a nőket.
Én spec két ilyen férfit ismerek (egymás unokatesói), minden csaj rájuk hajt (már aki mer, hiszi hogy lenne esélye), de őket nem izgatja annyira a dolog. Ők annak a társaságát keresik akinek megtetszett a személyisége és a pláza cicákat messziről kerülik. Ugyanakkor mégis nagyon férfias a kisugárzásuk.
Miért lehet ez?
A nagyon jó csajok tapasztalataim alapján nem ilyenek (általában)...
relatív hogy ki a jó pasi jó nő
neked XY nagyon jó de nekem már lehet hogy másik a jó
Ez azért nem teljesen igaz, utolsó... Pl. Gerard Butler a legtöbb nőszerint jó pasi, de valakinek max. nem szimpatikus, ha valaki azt mondja, hogy kifejezetten ronda az téved! Azt mondhatja, hogy neki nem tetszik, de ha a nagy töbségnek igen, akkor ő hivatalósan jó pasi! Az megint más, hogy egy bombázó csaj is megláthatja a jó pasit egy utolsó lúzer srácban -akár ismeretség nélkűl-, de attólmég nem lesz jóképű.
De azt elismerem, hogy a szépség lehet, szubjektív is, valamint rengeteg oka lehet annak, hogy valakot jóképűnek látunk e, vagy sem.
Az általam említett férfiak olyan szépek(! :D), hogy valószínűleg hasonló kaliber csak pár ezer van a világnan. Egyébként ha mennek az utcán, ülnek a buszon, stb. akkor is kapják a pozitív visszajelzéseket...
G.B. Meg csak nem is atlagos,hanem atlag alatti szerintem, szoval felolem lehet hivatalosan is jo pasi ,akkor se kellene nekem.
Kerdesedre: a nagy tobbseg a sajat kaliberu ellenkezo nemuvel jon ossze, ugyhogy a megfigyelesed nem pontos statisztika,csak feletek igy alakult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!