Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, adnátok nekem tanácsot, hogyan tudnák egy-két estét igazán különlegessé tenni?
Ha erdekel egy jo tortenet irj privatot mert olyan mocskos a fantaziam hogy meg nevtelen se merem kiirni :D
18/L
Nekem személy szerint elég lenne, ha érezném, hogy értem van az egész, és odafigyelsz rám- előkészületek terén is. Igen, itt jöhet a gyertyafény, virágszirom, a lány kedvenc (de azért nyilván hangulathoz illő) zenéi, stb. Bármi, ami egyébként talán kicsit túlságosan elcsépeltnek és nyálasnak hatna. De persze nem láthatunk a barátnőd fejébe. :)
Hogyha nyitottak vagytok az új dolgokra, akkor próbáljatok ki új pózokat. Szerezz be egy kama sutra könyvet, vagy keressetek akár a YouTube-on videókat. Engedd, hogy ő válasszon.
Én például nagyon szeretem a szerepjátékot is, de nem hagyományos értelemben. Az nekem egy kicsit furi. Viszont amikor mindketten tudjuk, hogy csak hülyéskedünk, és a szerepjáték csak verbálisan nyilvánul meg, azt nagyon szeretem. Ezt nem tudom konkrétan elmagyarázni, egyszerűen csak azonosítjuk magunkat valamivel, ami esetenként valami baromi nagy hülyeség, és akkor úgy beszélgetünk, minthogyha ő lenne Micimackó, én meg Malacka. Ez nyilván nem történt meg, csak egy gagyi példát hoztam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!