Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem gáz, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz, hogy a legtöbb nő ezt így értelmezi?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jún. 20. 11:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha már így megkérdezted képzeld, nagypapám már kiskoromtól mesélte az ő nőkkel való fiatalkori kalandjait.

Természetesen a fiú unokákkal én is megosztanám és bátorítanám is őket hasonlóra és segíteném ha kérné. Magamnak is így képzelem el, hogy családalapítás előtt szeretnék még jó néhány csinos ribivel dugni.

"Az univerzum a férfiak szükségletei köré lett építve

Ha a nagypapa kalandjait nem hozza fel senki, akkor én a nagymamának sem rovom fel az övéit..."

Minden normális ember a saját szükségletei és boldogsága szerint építi fel A SAJÁT ÉLETÉT. Csakhogy emellett mindennek vannak következményei is. Nyugodtan ribiskedhet bármelyik nő. Csinálják. Csak ennek a következménye hogy aztán nekem nem kellenek tartós kapcsolatra. A nők is megtehetik hogy nem akarnak az olyan férfiaktól semmit, akik sok nővel voltak. Csak ahogy észrevettem ők ezt leszarják és sokszor még pont a fordítottja igaz.

2015. jún. 20. 14:36
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
Az kel a férfiakna ribi!miért vonná meg nő a pillanatnyi örömöket mikor a férfi sem teszi.
2015. jún. 20. 14:55
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

De nem rossz érzés, hogy nem felelsz meg a saját magad által felállított erkölcsi értékrendnek?

Ha valaki úgy gondolja, hogy a szex egy kimondhatatlanul undorító dolog a nőknél, akkor nem tudom elképzelni, hogy ugyan ez az ember 100%ig rendben van azzal ha ő csinálja.

Vagy még csak nem is ő, hanem akármelyik másik férfi.

Ez a leglogikátlanabb dolog a világon.

2015. jún. 20. 14:57
 14/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem mi ezzel a baj. Mindenki szűz lányt akar feleségül venni?

Másrészről meg itt rinyáltok, hogy hol találtok szexre nőt.

Egyébként meg képzeld el, ha egy nő lánykorában lefeküdt 1-nél több férfivel is, attól még lehet normális feleség, családanya.

Én sem szűzen mentem férjhez, mégis 11 éve együtt vagyunk, és nem csaltam meg soha a férjemet, nem is akarom.

És valóban öreg koromban biztos jó lesz majd visszaemlékezni rá, hogy milyen szép lány voltam, bárkit megkaphattam.

A férfiak pont ugyanígy vannak ezzel, nekik miért lehet?

2015. jún. 20. 15:11
 15/26 anonim ***** válasza:
60%

14: Nem arról van szó hogy ne feküdjön le senkivel házasság előtt. Csak minden nő korához képest van a fejemben egy nagyjábóli szám rendelve, hogy mi az elfogadható partnermennyiség nekem nála, ha szóba kerül tartós kapcsolat.

Egy 20 éves lány azt mondja volt már dolga 8 férfival. Nekem ez már sok. Ugyanezt mondja egy 25 éves. Arra még épp azt mondom oké.

Arról a kutatásról gondolom még nem hallottál, hogyha egy szűz nő megy férjhez, a válás esélye 20%. Ha egy olyan nő megy férjhez, akinek 15 vagy annál több partnere volt, akkor 80% a válás esélye.

"A férfiaknak lehet?"

Nem az a kérdés hogy lehet/nem lehet. Hanem hogy a nők leszarják. Ahogy 10-ből 7 férfit zavar ha a nője előtte sok férfival volt, úgy 10-ből 7 nőt NEM zavar ha a pasija előtte sok nővel volt.

13: Nem rossz érzés, mert ezek biológiai dolgok. Nem erkölcsiek. A fizikai valóság szintjén állnak számomra, nem a szellemién.

Pont olyan, minthogy egy nőtől elvárom hogy puncija legyen, de ugyanezt nem várom el saját magamtól. Ilyenek mindkét nemnél léteznek.

Nem a szexszel van bajom, hanem a partnerváltogatással. És ott is csak akkor, ha az a nő közben meg tartós kapcsolatra alkalmasnak gondolja magát velem mondjuk úgy, hogy több farok járt már a puncijában, mint ahány éves ő maga.

12: Nem kell megvonnia semmit magától senkinek, de a KÖVETKEZMÉNYEKKEL MINDENKINEK SZÁMOLNIA KELL. Minden nő annyi férfival dugjon amennyivel csak jól esik neki! Csak aztán számoljon azzal hogy nagyságrendekkel kevesebb férfinak fog kelleni tartós kapcsolatra, egyenes arányban azzal, ahogy nő az elfogyasztott férfi partnerek száma.

2015. jún. 20. 15:39
 16/26 A kérdező kommentje:

Nyilván nem baj, ha volt valakivel, vagy ha nem csak egy emberrel volt együtt, erről szó sincs. De sokat elárul az értékrendjéről és mentalitásáról, hogy milyen körülmények között volt együtt valakivel és hogy hány személlyel feküdt le. Nekem ez számít, és én sem szoktam a vakvilágba egyéjszakázni, pedig lett volna rá alkalmam (ezt most nem nagyképűségből írom, csak a miheztartás végett.)

Azt hiszem érthető, hogy miért nem tervezek ilyen nőkkel.

2015. jún. 20. 15:40
 17/26 A kérdező kommentje:
Az előttem szólóval is egyetértek.
2015. jún. 20. 15:42
 18/26 anonim ***** válasza:

Rendben, egy ilyen hosszú komment után elismerem, hogy a fejedben ez tényleg igazságosnak hangzik.

De ez a "KÖVETKEZMÉNYEKKEL MINDENKINEK SZÁMOLNIA KELL" dolog elgondolkodtatott.. Képzeld el, hogy van 2 gyereked, akik közül az egyiknek mindent megengedsz: nasizhat ebéd előtt, sokáig kimaradhat a barátaival, azt játszhat, amit csak akar.

A másikat ezzel szemben rövid pórázon fogod; leszidod minden egyes alkalommal, ha próbálja jól érezni magát, vagy ha csak simán gyerekként viselkedik.

Végül aztán mindkét gyerekből rendes ember lesz, csak az egyik tele lesz önbizalommal, és jó emlékekkel, míg a másik komplexusos lesz, és természetesnek veszi, hogy a testvérének több jár, mint neki, így szót sem emel ellene.

Az élet nem mindig fair, de a társadalom folyamatosan változik, szóval fog még javulni a helyzet.

2015. jún. 20. 16:10
 19/26 anonim ***** válasza:
cikinek tartom eléggé. az őrült dolog nem olyan, ami a szexhez tartozik, mert az jó esetben 2 ember magánügye, és nem illik vele kérkedni, és jó esetben egy nagyi nem a szexsztorikkal fogja szórakoztatni az unokákat :D
2015. jún. 20. 16:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Ó ne aggódj, a #11es válaszból már kiderült, hogy az a nagypapa dolga lesz ;)
2015. jún. 20. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!