Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyi volt legtöbb/leghosszabb, ameddig szoptatok?
Figyelt kérdés
Hányszor élvezett el a répa tulajdonosa?
S milyen hosszan szoptatok?
2015. jún. 13. 15:42
2/9 anonim válasza:
kb fél óra. 2szer ment el, de Ő mondta utána, hogy elég lesz.
3/9 anonim válasza:
Kb. másfél óra, nagyon lassan, nagyon finoman, nagyon kis lépésekben haladva. A végén élvezett el, valami hatalmasat :D Mindkettőnknek nagy élmény volt :)
4/9 anonim válasza:
10-15 perc nagyon max,mindez 10 év alatt
eddig mindenkit sikerült 5perc alatt kivégeznem szerencsére :D
5/9 anonim válasza:
ÉN SZERETEM CSINÉLNI SZÓVAL NEM OKOZNA GONDOT AZ SEM HA EGY ÓRÁN ÁT KÉNE JÁTSZANOM RAJTA ADIG CSINÁLOM MÉG NEM SIKERÜL ÉS HÉLISTENNEK HAMAR SIKERÜL KIKÉSZÍTENI A PARTNEREM PERSZE AZÉRT ODAFIGYELEK HOGY NE TÚL HAMAR INCSELKEDEK KICSIT HA KELL JÁTSZOK VELE ANNÁL NAGYOBBAT SZÓL A VÉGÉN
6/9 anonim válasza:
Több, mint egy óra, sokáig kényeztettem, meg-megállva :) 2-szer élvezett el. Utána már nem volt ereje semmire, csak aludni :D
7/9 anonim válasza:
leghosszabb 40 perc és a srác 2 élvezett el :)
8/9 anonim válasza:
Volt mikor egy fél oráig is cumiztam és 3 szor élvezett el minimum :3 mellesleg imádok szopni :$
9/9 A kérdező kommentje:
Hol teremnek az ilyen aranyszájú, szopni imádó csajok?
2015. jún. 27. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!