Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kamus a legtöbb lány?
Volt közte több személyes ismerkedés is.
Ja amúgy nem tudják mit hagytak ki! :D
Nem kamusak, és már megválaszoltad te magad a kérdést:
"Miután egy nálam "jobb" pasi bekerül neki a képbe, rögtön mehetek amerre látok."
Szóval ott a pont az egyeskénél. ;)
Ha nem az van, hogy rosszakat fogtál ki, és tényleg ilyen a legtöbb, akkor mondjuk én miért nem tapasztaltam ezeket a problémákat? (Nem, nem nézek ki túl jól, nem vagyok bunkó, és gazdag sem.)
Véletlenül sem gondolod, hogy veled is lehet, valami gond?
Ha 50+ próbálkozás után is buktad (1 év alatt), akkor veled van a baj és a vadász területeddel. Szerintem mind felszínesek voltatok.
Én életemben 3 lánnyal kezdtem komolyabb kapcsolatot és az komolyabb kapcsolat is volt. Az mostanival már 3 éve boldogságban élünk együtt.
Minőségre kéne menned és neked is minőséginek kéne lenned.
"Aham. Akkor ti úgy néztek a pasikra hogy "10/10" , "10/7" ? Minél magasabb a szám annál kelendőbb? Lehet egy szemétláda is csak jól nézzen ki?"
Nem, nem így nézünk, legalább is én biztos hogy nem, úgyhogy kikérem magamnak, hogy lehet szemétláda csak jó nézzen ki.
Mért, és nálatok akkor nem így van? Amint bekerül egy "jobb" nő a képbe, rögtön mehetünk amerre látunk? Vagy ti még soha nem dobtatok csajt másik csaj miatt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!