Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg inkább az átlagos testalkat mint az izmos?
"Nem minden a kidolgozott test. Az egészség, na az fontos.
" ez teljesen úgy értelmezhető hogy aki edz sok éve és hasonlóan néz ki akkor az nem is egészséges,erre írtam,tudom hogy az egészséges táplálkozás nem a testépítésnél kezdődik
Igen magam miatt edzek,de azért mások véleményére kíváncsi vagyok ,megingatni nem ingatnak meg a vélemények de engem mindenki véleménye érdekel attól függetlenül
És igen a 18-20% átlagos embernek az ideális nagyjából,de egy testépítőnek nem :D és High Jackmanért nem a 20% miatt őrülnek meg ;)
És azért remélem hogy nem mindenki undorodik ilyen szinten tőlem mint te
20. csak az idióta eszi folyamatosan a csirke rizs kombot...ez max a szénhidrátot meg a fehérjét fedezi,de hol vannak a vitaminok a rostok és az egyebek?nem lehet úgy élni hogy csak ezt a 2-őt eszi valaki
Én sem értem, hogy jött ide a csirke-rizs kombó :D
Kérdező, akkor úgy mondom nem Hugh Jackmanért, hanem bármely más 18-20 testzsírszázalékos, olyan testű férfiért.
Igen, a testépítőknek valóban a sokkal kevesebb testzsír a célja, de az már teljesen más tészta.
Egy átlag, egészséges ember (akár sportos, akár nem sportos) 18-20%-al vidáman eléldegél élete végéig (feltéve, ha tartaja), mindenféle probléma nélkül, ha még egy kis izom is van rajta, és jóképű is, akkor mindig meg fogja dobogtatni a saját korosztálya nőinek szívét.
Na jó, ez egy kicsit túl elegánsan sikerült megfogalmaznom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!