Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is el szoktatok fantáziálni az itt adott válaszok alapján, hogy ki hogy néz ki, és milyen lehet az ágyban?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 20:51
1/12 anonim válasza:
Igen és általában képcserénél hatalmas a csalódás.:D
2/12 anonim válasza:
Pontosan ahogy az első írja xD
17/F
3/12 anonim válasza:
Hát rólam még tuti senki nem fantáziált :D 1: Túl ocsmány vagyok és alacsony, szóval max. a bulémiás lányok képzelhetnének maguk elé ha hányni akarnának. Bár a valóság ez esetben sokkal rosszabb bármiféle képzeletnél. 2: Az ágyban meg még fantáziaszinten is béna vagyok, hiszen szűzként tuti az vagyok, és esélyem sincs, hogy valaha elveszítsem.
4/12 anonim válasza:
Nekem is volt már akivel kapcsolatban voltak piszkos gondolataim, de ha nem is annyira szimpatikus a pasi akkor is szívesen chatelek vele, mert attól még lehet tök jófej :)
6/12 opened paradise válasza:
Hogy milyen lehet az ágyban,azt nem,de mindenkihez társítok arcot egy idő után.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz.
2015. jún. 19. 21:20
8/12 anonim válasza:
Kíváncsi lennék h engem vajon milyennek képzelnétek el, csak beszélgetés alapján...
17L
9/12 anonim válasza:
Igen. De tenyleg sokszor csalodas jon.
Enis kivancsi lennek sokszor. H kepzelnek el es h csalodnak e utanna. Nem kerek privatot. 23N
10/12 anonim válasza:
Bizony a fantázia szebb, mint a valóság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!