Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki hogy nemsokára 29...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki hogy nemsokára 29 éves vagyok és még szűz? ( nő vagyok)

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 10:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20 mint ahogy senki nem akar.
2015. jún. 19. 12:38
 22/31 anonim válasza:
Harminc éves koromban vesztettem el. Férfi vagyok. Te is meg fogod találni.
2015. jún. 19. 13:05
 23/31 anonim ***** válasza:
22 es rendes vagy
2015. jún. 19. 14:42
 24/31 anonim ***** válasza:
Én is nemsoká 29 vagyok és én is még szűz. Mondjuk én az is maradok örök életemre, mert annyira undorító és ocsmány külsőm van a lányok szerint, és még alacsony is vagyok, hogy soha egy lány sem lenne képes legalább egy minimális vonzalmat érezni irántam. Rengeteg nőnél próbálkoztam már, de mindig azonnal elutasítást kapok a külsőm miatt.
2015. jún. 20. 10:40
 25/31 anonim ***** válasza:
24-es. Tudom milyen. Sokan meg azt gondolják hülye lúzerek vagyunk. Legyél ilyen meg olyan meg ez a te hibád meg mindenen lehet változtatni. Már unom a kioktatást. Én azt kérem nézzen meg és ha akkor is úgy gondolja van mit változtatni rajtam akkor boldogan megteszek bármit. De általában amikor meglátnak megdöbbennek. Nem akarnak sok mindent mondani. Aztán nem irnak és nem akarnak beszélgetni többet. De oktatni azt akatnak. Odaadnám az ocsmányságomat csak pár napra. Hordja más az én külsőmet. Sokan ki sem bírnák. Nekem volt aki azt mondta hogy ha így nézne ki mint én inkább öngyilkos lenne. Ez a végső lehetőség. Lehet hogy ez lesz a vége. Csak még az ember ragaszkadik ehhez a nyomorúságos élethez is. De már sokáig nem kell.
2015. jún. 20. 11:03
 26/31 anonim ***** válasza:
25: Nekem is nem egyszer mondták már, hogy ha így néznének ki, inkább megölnék magukat. Csak az a nagy baj, hogy el sem hiszik az emberek, hogy vannak olyan ocsmányak is, mint én. Az agyban az információk 20%-a tudatosul csak, az ocsmány férfiak látványától pedig az agy úgy védi a pszichét, hogy nem tudatosul, ám mikor kapnak egy képet, úgy hirtelen rádöbbennek, hogy igen: léteznek tényleg annyira ocsmány férfiak, akiktől minden lány max. hányni tud. Többen írták itt is, hogy ők ronda embert még nem láttak. Hát pedig de, láttak, csak nem jutott el a tudatig, az ocsmány férfiak kvázi láthatatlanok a tömeg számára. Tömegben a legjobban érzékelhető ez: vagy nekem jönnek, letapossák a lábam, és vagy úgy tesznek, mintha nem történt volna semmi, vagy egy bocs kiséretében gyorsan olyan messze helyezkednek el tőlem, amennyire csak lehet. A többiek alapból észrevesznek, ezért nem is nagyon jönnek 3-4 méternél közelebb. Ha tehát valaki lát egy nagyobb tömeget, és abban van egy lyuk, akkor én vagyok annak a közepén.
2015. jún. 20. 11:19
 27/31 anonim ***** válasza:
71%
Igen velem is így van. Ez akkor nagyon feltünő amikor mondjuk leakarok úlni a metrón. Három lány négy helyet is elfoglalva hangosan csicsereg. Odamegyek és közelükbe hajolva mondom hogy leszeretnék ülni. Rám néznek siri csend lesz, megdöbbenés van az arcukon mint ha azt kérdeznék, jé ez beszél! Aztn undort látok az arcuko. Felugrik mind a négy és átmennek akár másik kocsiba is hogy minnél távolabb legyenek tőlem. Rám nem mernek nézni. Igy van négy helyem. De magalázottnak érzem magam. Férfi mellé is szoktam ülni. De észrevettem ahogy van másik szabad hely elmennek mellőlem. Na majd azok akik osszák nekem az észt, de látnák egy nap hányszor érzek a kirekesztést akkor megnézném mit javasolnának. Az ilyen kis szép leánykáknak meg szép fiúcskáknak könnyü megalázni a másikat.
2015. jún. 20. 12:21
 28/31 anonim válasza:
Nem vagyok rendes, csupán őszinte. Nekem azt még sosem mondták, hogy ocsmány vagyok, de valóban ledöbbennek, amikor meglátnak. Általában a válasz az szokott lenni: nem elég markáns, lenyalt hajú, tejfölösszájú, gyermeteg, virágos arcú. Az ocsmány szót magammal kapcsolatban még nem hallottam, az esetlent már igen.
2015. jún. 20. 12:49
 29/31 anonim ***** válasza:
Kérdező vagyunk szűzen itt fiúk nem csak te. Itt vagyunk neked nem kellünk? Szívesen elveszem a szüzességed. Én is boldogan elveszteném. Írhatnál azért vissza nekem.
2015. jún. 20. 13:12
 30/31 anonim ***** válasza:

Nagyon elszomorító volt olvasni ezeket a sorokat tőletek. Tényleg nagyon bízom benne, hogy nemsokára a tudomány segítségével kicserélhetitek a testeteket. Esetleg arcátültetés.

Én 28 vagyok és szűz, még csak nem is ronda, bár önbizalmam nem sok... de ilyeneket soha álmomban sem éltem még át... max amikor nagyon ocsmány részegen mentem oda csajokhoz :D

Nekem egy nagyon csúnyácska alacsony srác ismerősöm van, biceg is... kb 160 centi, vöröshajú, duci, arca mint egy hörcsögnek. Soha nem beszél senkivel, pedig amúgy én nem nézem le emiatt. Múltkor találkoztam vele öltönyben, ment vizsgázni, máris jobban nézett ki, még dumáltunk is pár szót... nem lennék a helyében, neki tényleg csak a prostik maradtak.

A jövőben ilyen esetekben egy testátültetés segíthet, bár iszonyú drága lesz... és körbe is értünk, nagyon gazdagnak kell lenni, de ha már gazdag valaki, akkor önbizalma is van, és onnantól kezdve teljesen mindegy milyen ocsmány kreatúra akkor is imádni fogják a nők.

2016. jan. 24. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!