Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki hogy nemsokára 29 éves vagyok és még szűz? ( nő vagyok)
Nagyon elszomorító volt olvasni ezeket a sorokat tőletek. Tényleg nagyon bízom benne, hogy nemsokára a tudomány segítségével kicserélhetitek a testeteket. Esetleg arcátültetés.
Én 28 vagyok és szűz, még csak nem is ronda, bár önbizalmam nem sok... de ilyeneket soha álmomban sem éltem még át... max amikor nagyon ocsmány részegen mentem oda csajokhoz :D
Nekem egy nagyon csúnyácska alacsony srác ismerősöm van, biceg is... kb 160 centi, vöröshajú, duci, arca mint egy hörcsögnek. Soha nem beszél senkivel, pedig amúgy én nem nézem le emiatt. Múltkor találkoztam vele öltönyben, ment vizsgázni, máris jobban nézett ki, még dumáltunk is pár szót... nem lennék a helyében, neki tényleg csak a prostik maradtak.
A jövőben ilyen esetekben egy testátültetés segíthet, bár iszonyú drága lesz... és körbe is értünk, nagyon gazdagnak kell lenni, de ha már gazdag valaki, akkor önbizalma is van, és onnantól kezdve teljesen mindegy milyen ocsmány kreatúra akkor is imádni fogják a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!