Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves fiú létemre szűz vagyok, ez mennyire ciki? Létezhet még olyan nő aki nem hagy ott ha ez kiderül?
Persze, hogy létezik. Sok nőt még izgat is, hogy ő vezethet be ebbe a dologba, és nem mentél át 40 csajon előtte.
Miért nem volt eddig senkid?
# 2
Az Akasha krónika szerint te nem 15 éves vagy, és még csak nem is nőnemű.
én is 20 körül vesztettem el, pedig lett volna esélyem korábban is, csak hát elég gátlásos fiú voltam, de úgy érzem, h ezt sikerült legyőznöm, most már megragadok minden lehetőséget, h gyakoroljam eme tevékenységet. :)
Hát én azt javaslom, h ne mondd el a csajoknak, próbáld ki, és utána, ha tényleg szeret, akkor vele marad egy ilyen kis kamu után is, de nagyobb az esélye annak, h utána vége lesz, mert ugye elhallgattál egy ilyen "hatalmas" dolgot, h legyen esélyed az adott csajnál. De ha nem hallgatod el, akkor meg lecsökkented az esélyed 50% alá rendesen, szóval a választás a te kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!