Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki hogy nemsokára 29 éves vagyok és még szűz? ( nő vagyok)
#3-#9
Ne haragudj, távol álljon tőlem, hogy azzal vádoljalak, hogy nem így van ahogy mondod, de én személy szerint nem hiszek a külső miatti magányban. Ahhoz nagyon durván nem csak csúnyának hanem testi sérűltnek is kéne lenni, hogy tényleg ne legyen esélyed.
Lehet rosszul hiszem, és tévedek, de én láttam eszement ronda embereket (férfiakat/nőket vegyesen, habár nincsen csúnya nő csak "nem az esetem" ;) ) akiknek nem csak volt párjuk hanem nagyon szép párjuk volt.
Nem tudom, hogy az eb hol van elhantolva, de szerintem nem a külsőd lesz az ok.
14-es. Odaadnám a belsőmet is bárkinek. Nézegesse. Ha lát benne valamit ami nem jó mondja meg. De ha nem lát akkor ne rúgjanak még nagyobbat az emberbe. Elmondom tavaly mit tettem. Vettem vagy 40 szál virágot és kimentem az Oktogonra. Olyan hölgyekhez léptem oda akik talán valami érdeklődést mutatnak vagy elfogadnának e egy virágot és talán beszélgetné még valamikor velem. Kedves mosollyal és beszéddel léptem oda nőkhöz. A barátom vette videóra messziről. Ami történt. Elfordultak, Nem engedték hogy egy lépésnél közelebb menjek. Vagy nagyon rendes vagyok de nem kérik. De olyan is volt aki azt mondta, húzzak az anyámba. Volt aki elfogadta, de mondatra nem akart beszélni egy sem. 3 óra alatt még tíz virágot sem tudtam odaadni nőknek. Pedig csak annyit mondtam: Ön nagyon szép, fogadjon el egy virágot tőlem.
3 óra múlva elkeseredésemben felszálltam a földalattira és elmentem a mexikói útig. Ott mérgemben kidobtam az összes virágot. Nem eset jól a nők viselkedése. Pedig vagy 100 nőt leszólítottam. Ma már nem teszek ilyet. Minek. Csak azért hogy megalázzam magam?
16 Van valami jobb ötlet? Miért mi jobb ennél. Kedvesnek gondoltam. Nem tolakodó. Vagy hogyan menjek oda nőhöz?
"De szépen süt nap! Nem barnulnál velem?"
Ezzel kiröhögnek.
Ezernyi alkalom nyílhat ismerkedésre, és azért is nem értem, mert még a bátorságod is meg van hozzá.
Bár nekem személy szerint eszembe nem jutna virágot osztani egy téren vadidegen nőknek :)
Ilyen szöveg sem kell. És főleg ne akarj csajozni szerintem ne görcsölj. Csak beszélgetsz nőnemű lényekkel is, az élet minden területén hemzsegnek simán el lehet cseverészni bármelyikkel.
A dohányboltosommal tök jóban vagyok, ha sietek nem is hozzá megyek mert 15 percig simán szóval tart. (jó igaz, nem is akarom felszedni) De a benzinkutas nőci dettó ugyanez. Csipogni bárkivel lehet tét nélkül, mindenféle nélkül. És ha ő is szingli+tetszel neki és ez kölcsönös elhívod egyszer csak kávéra és vagy jön vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!