Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket ez zavarna?
A szexben imádok dominánsabb lenni... Legtöbb pasim ezt nem nagyon bírta és mindig veszekedés lett belőle, és szakítottunk, mert mindig olyanokkal jöttem össze aki dominánsabb nálam. Előző kapcsolatomban azt imádtam amikor belelöktem a pasim a fotelbe és ő ült a fotelben én meg vadul lovagoltam rajta, ez az egyik kedvencem:D
De nem mindenki vevő erre:)
Titeket is zavarna ez?
Ezek nem zavarnának, de néha te is engedhetnél a másiknak.
Barátnőmmel pont hasonló van köztünk, de meg tudjuk oldani. Ő pl utálja a misszionáriust, ahol ő van alul én meg felül. Én ugyanígy vagyok a lovaglóval, hogy az nem a kedvencem.
Ezeket is csináljuk, de mellette olyan pózokat szoktunk, ahol senki nem dominál senkit.
21/F és 19/L
Nem kell hasraesni tolem,azert irtam ezeket le mert egy csomo olyan uzenetet kaptam hogy mit gondolok en dominansnak mert amit leirtam a kerdesbe az nem dominans nekik. Ezert leirtam egy keves szokasomat. Mielott elkezdesz "oltogatni" de ezt nem neveznem annak, inkabb fognad be a pofadat.
Szia.
Nekem bejön a stílusod,de én switch vagyok és szerintem pórázra vernélek és megtanitanálak az alázatra Te nagypofáju
Ri.b.@nc
Szerelmes lettem beléd kedves kérdező! :)
36F
Kérdező válaszolt is egy válaszolónak. Válaszaból kiderült , hogy valóban dominans azaz (agresszív) ugye olvashatjuk
" fogd be a po..fádat" .
Az ilyen nő nem csak a fotelba lök le és nem csak szex közben. Szigorúan ha csak a mai egyenlőséget nézem.Fordítva üli meg a lovat. Szerep tévesztésben van.Forditva mit gondolnánk arról a ferfiról aki elküldi a pi..csá..ba a nót? Agressziv álat? Tulteng a férfi hormon? Egy bunkó? Simán kultúrálatlan állat? Ferfinak szerénkének kell lenni , manapság ? Jog is erre kötelezi? Nyüzüge nyúl bélának? Nők meg legyenek pasikat védő meg kemény és harcosok, aki sarokba térdepeltetik völegényüket? Kerültem mindig a húgyagyú " nőket". Mivel a valódi nókre volt igényem, viccesnek találnám az ilyen helyzetet, modort, beszedet.Kerültem. Inkább kerültem ezt a "stílust" tehát nem kellett emiatt megmutatnom mennyire vicces a fordított felállás. Nevetséges is ha köhög a bolha. Életetemben találkoztam olyannal akinek volt ilyen igénye. Vagyok annyira férfi hogy soha nem kellett megmutatnom hol lakik az Úr Isten! Elég volt ha egyszer rámutattam .Azaz felemeltem az ujjam.
Mennyi férfi van, aki szeretne alárendelődni! Miért? Ez furcsa. Mármint semmi bajom velük, csak durcsa.
De nyilván csak azért, mert én alárendelt szerepben szeretek lenni, szeretem, ha a férfi az férfi, és ő dug meg engem, nem én őt. Persze úgy, hogy közben azért figyel rám és nem dugja véresre a méhszájamat.
De ez csak az én véleményem. Mondjuk én alapból nem szeretek elnyomni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!