Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak titeket ez zavarna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés

A szexben imádok dominánsabb lenni... Legtöbb pasim ezt nem nagyon bírta és mindig veszekedés lett belőle, és szakítottunk, mert mindig olyanokkal jöttem össze aki dominánsabb nálam. Előző kapcsolatomban azt imádtam amikor belelöktem a pasim a fotelbe és ő ült a fotelben én meg vadul lovagoltam rajta, ez az egyik kedvencem:D

De nem mindenki vevő erre:)

Titeket is zavarna ez?

2015. jún. 18. 13:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Szia!Engem nem !21 f
2015. jún. 18. 13:54
 2/27 anonim ***** válasza:

Hol is van az fotel helyileg? Mond a címet! :D

Amúgy imádnám. :)

22/F

2015. jún. 18. 13:55
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, de remélem ez még csak a kezdet lenne :)
2015. jún. 18. 13:59
 4/27 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna.
2015. jún. 18. 14:02
 5/27 A kérdező kommentje:

Smároláskor falhoz nyomtam(inkább hozzábasztam a falhoz:P)

Volt hogy ráültem a fejére és úgy mozogtam előre hátra(szinte megdugtam a puncimmal a száját:P), és hogy ő leült a falhoz dülve én meg neki nyomtam a puncimat és úgy oráloztunk :D

2015. jún. 18. 14:05
 6/27 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Csináljuk együtt!! Aztán én jövök!!!
2015. jún. 18. 14:10
 7/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem engedni a nőnek hogy dominánsabb legyen, persze ezt csak azért hogy aztán én vissza tudjak vágni.:D Szóval nem zavarna ez. Sőt ez még gyenge. 22F
2015. jún. 18. 14:10
 8/27 anonim ***** válasza:
és mindig te irányítottál, vagy hagytad néha, hogy ők irányítsanak?
2015. jún. 18. 14:38
 9/27 anonim ***** válasza:
Engem zavarna.
2015. jún. 18. 14:52
 10/27 anonim ***** válasza:
A dominancia mértékétől függ a dolog. Alapvetően nem zavar, sőt kifejezetten tetszik az ilyesmi, amikor egy csaj kezdeményező, és szeret irányítani, de azért időnként hagyjon engem is "szóhoz jutni". Volt viszont egy barátnőm rövid ideig, aki olyan hevesen volt domináns, hogy az már sokszor fájdalmas volt, de legalábbis kellemetlen. Nem is tartott sokáig a kapcsolat...
2015. jún. 18. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!